Çukur'da yaprak dökümü! Celasun'un ardından Karaca da diziye veda ediyor - Son Dakika
Magazin

Çukur'da yaprak dökümü! Celasun'un ardından Karaca da diziye veda ediyor

Show TV'de pazartesi akşamları ekranlara gelen ve bu sezon final yapacak olan 'Çukur'da yaprak dökümü devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Kubilay Aka'nın veda ettiği dizide 'Karaca' karakterine hayat veren Ece Yaşar da diziye veda ediyor. Son yayınlanan fragmanda Karaca'nın Amca Cumali tarafından boğulduğu görülüyor.

11.04.2021 00:32  Güncelleme: 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV'de pazartesi akşamları yayınlanan Çukur dizisinde ayrılıklar art arda gerçekleşiyor. Son olarak geniş bir hayran kitlesi bulunan Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka'nın diziden ayrılmasının ardından bomba bir isim daha diziye veda ediyor.

CELASUN'UN ACI VEDASI DİZİNİN HAYRANLARINI ÜZMÜŞTÜ

TV 100'de yer alan habere göre; Karaca ile yeni bir hayat düşleyen Celasun'un ölümü, dizinin takipçilerini de üzdü. İlk günden beri Çukur'da yer alan karakterin vedası da acı oldu.

KARACA DA ÖLÜYOR

Çukur dizisi ile tanınan, Karaca karakterine hayat veren genç oyuncu Ece Yaşar da diziye veda edecek. Yeni bölüm fragmanında Amca Cumali'nin Kulkan Erdenet ile işbirliği yaptığını öğrenen Karaca, Amca Cumali'den hesap soruyor. Aralarında arbede çıkan ikiliden Karaca, Amca Cumali tarafından boğularak öldürülüyor.

Çukur'da yaprak dökümü! Celasun'un ardından Karaca'da diziye veda ediyor

ÇUKUR'UN FİNALİ MAYIS SONUNDA

Mayıs sonunda final yapacak olan dizide Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Perihan Savaş, Damla Sönmez gibi isimler yer alıyor.

Çukur'da yaprak dökümü! Celasun'un ardından Karaca'da diziye veda ediyor
Çukur'da yaprak dökümü! Celasun'un ardından Karaca'da diziye veda ediyor
Çukur\'da yaprak dökümü! Celasun\'un ardından Karaca da diziye veda ediyor

Son Dakika Magazin Çukur'da yaprak dökümü! Celasun'un ardından Karaca da diziye veda ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • KURTULACAZ: ULAN DÜNYANIN EN SAÇMA MAFYA DİZİSİNİ MİLLETE YUTTURMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ çekin fişlerinide gömün PİS ÇUKURA baştan diziye biraz bakmıştım mafya babası karakterinin REP yaparak adam dövdüğünü görünce kendi kendine dedim ki SAÇMA ÇEKTİM ÇUKURUN İPİNİ bitirinde kurtulalım BAŞLASIN ALEMİN KRALI KURTLAR VADİSİ 2 5 Yanıtla Cihangir: Evet sana çukur fazla bence, sana Şaban alemdar lazım 0 0
  • Mehmet akay: Dizinin devamı gelecek mi 3 4 Yanıtla
  • Mehmet dur: Türk mileltinin gencinin tek gelecek hedefini göstren dizi aman çok üzüldğk tüh neolacak şimdi. Silah bam bam kaöaköılık kaynağı belli olmayan para cinayet polis yok zaten. Bunuda izleyip zaten pahalıloktan baştakilerin ekonomik krizden umudunu kaybetmiş gençler özeniyor 3 3 Yanıtla
  • Levent Özüak: Bence devam etmeli mafya dizisi değil ki zaten filmin 70i komedi komedi olan bir dizinin mafya ile ne alakası olur. Arka sokaklarda polisiye dizi ama alakası yok. Bir medet bir vartoli saaddettin bir abe hayran ne kadar mafya olabilir. Sonlardirmayin devam etsin. Amca ölürse yeni sezonda dayıları gelsin 2 0 Yanıtla
  • Gülaydın: Bi güzel bulduk neolur yok etmeyin neolur 0 0 Yanıtla
  • Bitmesin çukur neyi var harika bir dizi: Istediğimiz bir tek dizi çukur final yapmayin 0 0 Yanıtla

Advertisement