Demet Akalın: Eşim Artık Romantik Biri Değil - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın: Eşim Artık Romantik Biri Değil

Doğum yaptıktan sonra ilk kez sahneye çıkan Demet Akalın, eşi Okan Kurt'a, ''Her şey çocuk yapana kadarmış. O eski romantik adam yok.'' dedi.

10.03.2014 08:23  Güncelleme: 09:48

Demet Akalın, kızı Hira'yı dünyaya getirdikten sonra eşi Okan Kurt'un çok değiştiğini, eski romantik adam olmadığını söyledi.

'YURT DIŞI KONSERLERİM OLACAK'

İlk kez İstanbul Sahne'de hayranlarıyla buluşan Akalın, gazetecilere "Sahneye hızlı bir dönüş yaptım. Bundan sonra yurt dışı konserlerim de olacak." dedi.

'GÜLBEN YÜZSÜZ!'

Kızı Hira'nın sağlıklı olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı şöyle konuştu: "Hira'yı 40'ında Gölcük'e akrabalara götüreceğim. Annelik duygusu çok farklı. Hira'yı değil göstermek, eve bile kimseyi kabul etmiyorum. Bir duysanız kimleri geri çeviriyorum, aklınız şaşar. Bir tek Gülben Ergen kapıya geliyor, alıyor kucağına; arkadaş bu ne yüzsüzlüktür! Kabe'den örtü getirdi; bu kadar olmaz ki! Bir an önce evlense de kurtulsam ondan."

HER ŞEY ÇOCUK YAPANA KADARMIŞ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde eşinden bir hediye almadığından yakınan Demet Akalın, esprili konuştu: "Kadınlar Günü'nde hiçbir şey gelmedi. Her şey çocuk yapana kadarmış. Değişti ağabey, artık yüzüme bakmıyor; o eski romantik adam yok. Bugün orkestradan davulcum gül getirdi. Okan'dan ise 'tık' yok."

Demet Akalın: Eşim Artık Romantik Biri Değil
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Demet Akalın: Eşim Artık Romantik Biri Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tekyol: Şu suratındaki makyajı bi sil yemin ediyom bakan olmaz, boşver romantizmi seni boşamasın yeter, şimdiye kadar büssürü kocan oldu bırak artık romantizmi sana herkez koca.. 25 3 Yanıtla
  • gürkan: şımarmada dua et. 20 3 Yanıtla

Advertisement