Destan dizisinde dün akşam neler yaşandı? Batuga mı, Obar mı galip geldi? - Son Dakika
Magazin

Destan dizisinde dün akşam neler yaşandı? Batuga mı, Obar mı galip geldi?

Destan dizisinde dün akşam neler yaşandı? Batuga mı, Obar mı galip geldi?

Dün akşam yayınlanan bölümünde Batuga'yı kurtarmak için tehlikeden tehlikeye koşan Akkız hiç beklemediği biri ile karşılaştı. Aşk ve ölüm çıkmazında kalacak olan Akkız ve Batuga'yı bu sefer nasıl bir sonuç beklemektedir.

18.05.2022 09:36  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin başrolünde yer aldığı Destan dizisinde itbarakların saldırısını fırsat bilen Kaya, canını kurtardığı yetmezmiş gibi hem tahta geçmiş hem de Alpagu Han'ın bir daha saraya dönmemesi için oyunlar kurmuştu. Kaya'nın yaptığı bu hamleler başarılı olacak mı?

DESTAN DİZİSİNDE BU AKŞAM NELER YAŞANDI?

Esir haldeyken bile Türk'ün yüceliğini gösteren Batuga, Obar'ı öldürmek için beklenmedik bir hamle yapmıştı. Bu hamle sonucunda kazanan Batuga mı olacak yoksa Obar mı oldu? Yüzlerce yıllık intikam için tekrar gün yüzüne çıkan İtbaraklar, atalarının intikamı için Gök Hanlığına saldırmış ve kırıp geçirmişlerdi.

Atalarının intikamı için Gök Hanlığına saldıran Obar; Alpagu Han'ı esir etmişti. Oğuz Han ve Barak Han'ın savaş meydanında karşı karşıya gelmesinden yüzlerce yıl sonra bu kez Alpagu ile Obar hangi şartlarda karşı karşıya gelecek?

Son Dakika Magazin Destan dizisinde dün akşam neler yaşandı? Batuga mı, Obar mı galip geldi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement