Emre Altuğ: Bana "Neden bitti?" dediklerinde "Neden bitmesin ki?" dedim - Son Dakika
Magazin

Emre Altuğ: Bana "Neden bitti?" dediklerinde "Neden bitmesin ki?" dedim

Emre Altuğ: Bana "Neden bitti?" dediklerinde "Neden bitmesin ki?" dedim

Nasılsınız, her şey yolunda mı?Çok iyiyim. Yaşadığımız süreç bize dünyadaki en önemli şeyin sağlık olduğunu gösterdi.

31.01.2021 14:13  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nasılsınız, her şey yolunda mı?

Çok iyiyim. Yaşadığımız süreç bize dünyadaki en önemli şeyin sağlık olduğunu gösterdi. Sağlığımız yerinde olduğu için mutluyuz. Setimiz iyi gidiyor ve zaten sürekli test oluyoruz. Hayatım evden sete, setten eve şeklinde devam ediyor. Allah'tan setimiz çok korunaklı ve güvenli. Her şeye rağmen moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz.

Gelecek kaygısına kapılıyor musunuz?

İlk başlarda çok yaşadım. Evde oturduğumuz süreçte kendimizi işe yaramaz hissettik. Her zaman görüştüğümüz insanlarla bir araya gelemedik, bu bizi sıkıntıya soktu. Başta bir bocaladık, şükür atlatıyoruz.

ŞANSLI DEĞİL ÇOK ÇALIŞMIŞ KESİMDENİM

Ekonomik olarak çok etkilendiniz mi?

Elbette. Müzik tarafım tamamen durdu ama çok şükür çok yönlü bir iş hayatım olduğu için durumu idare edebiliyorum. Oyunculuk, tiyatro, sinema, dizi, seslendirme, müzik…

Herkes sizin gibi şanslı değil. Siz şanslı kesimdensiniz?

Şanslı değil, çok çalışmış mücadele vermiş kesimdenim. Buralara öyle kolay kolay gelmedim, çok büyük emek verdim. Bu süreçte sadece kendini düşünemiyorsun, bir ekibin, orkestran var; onları da dert ediyorsun. Başta açığı kendimiz tolere etmek istedik ama zor. Bir insana, bir gecede kazandığı parayı, aylık olarak vermeye çalışmanız bile ciddi külfet.

Peki, çözüm ne?

Devletimize çok iş düşüyor. Biz aslında vergilerimizi bunun için verdik, bu kötü günler için çalıştık. Dolayısıyla şimdi babanın bize bakması lazım!

HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMELİYİZ

"Her şeyi devletten bekleyemeyiz" diyen bir kesim de var...

Bence her şeyi devletten beklemeliyiz. Tabii ki devletin bizlere sahip çıkması lazım. Mümkün olan her şeyi devletten bekleme hakkına sahibiz. Tabii ki yan gelip yatarak değil. Ama elimizden geleni yaptıktan sonra 'babaya' sığınmamız gerek. Herkesin birbirine ve herkesin kendine destek olması gerektiğini düşünüyorum.

'STAR' KAVRAMINI HİÇ SEVEMEDİM

Hayatımıza bir pop star olarak girdiniz. Uzun yıllardır müzik yapıyorsunuz ama aynı zamanda oyuncusunuz. Oyunculuk nasıl başladı?

Ben konservatuarda, tiyatro okudum. Yıldız Kenter, Haldun Dormen Tiyatrosu'ndaki hocaların öğrencisiyim. Onlara layık bir öğrenci olabildim mi, bilemiyorum ama en azından onların tedrisatından geçtim. 15 film, 18 dizide yer aldım. 1990'dan bu yana altı tiyatro oyununda oynadım. Ama o dönemde müzik çok daha popülerdi. O yüzden müzik yanım ağır bastı.

O dönemin tüm isimleri birer star'dı...

Ben bu 'star' kavramını asla seven bir insan değilim. Amacım hiç bu olmadı, kendimi de hiç öyle görmedim. Yıllar evvel gitarı elime aldım ve bir anda kendimi şarkıcı olarak buldum. Sezen Aksu ile çok çalıştım. Az kafama vurmadı, "Oğlum sen albüm yapsana" diye… Oysa ben "Oyuncu olacağım" diye tutturmuştum, çok kızardı bana… "Deli bu" derdi. (Gülüyor) Zaten ünlü olmak gibi bir derdim yoktu...

Şöhret güzeldir ama...

Benim korktuğum bir şeydi. Neyse ki hayatımdan çok ödün vermedim, doğal yaşantıma devam ettim, rahat yaşadım, kimseyle olan iletişimimi değiştirmedim, o mütevazılığı yitirmedim.

SADIK KARAKTERİ İSMİ GİBİ SADIK BİRİ BEN DE ÇOK SADIĞIM

17 yıl sonra 'Sihirli Annem' yeniden çekiliyor ve siz başroldesiniz... Nasıl bir duygu?

Çok mutluyum. Zaten baba olduktan sonra hep çocuklara göre bir şey yapmak istiyordum. Bu projeye de bayıldım, tam gönlüme göre geldi. Çok duyduğum ama izleyemediğim bir diziydi, şimdi böyle bir diziyle izleyici karşısında olmak şahane.

Eski oyuncularla yeni oyuncular da epey mukayese edildi sosyal medyada?

Tabii ki edilir, haklılar. Arada çok yıl var. Ama ben, o nahifliği, samimiyeti kaybetmeden diziyi yeniden devam ettireceğimize eminim. Büyük bir emek sarf ediliyor. Herkes heyecanlı. Ortaya çıkan işten çok memnunum.

Canlandırdığınız Sadık karakterini sevdiniz mi?

Bayıldım. Çok iyi kalpli, tam bir insan. Duygularına göre hareket eden, içinde kötü niyet olmayan biri. ve ismi gibi çok sadık. Buna da bayıldım.

Siz de gündelik hayatta sadık mısınızdır?

Elbette. Olmazsa olmazım! Herkes öyle olmalı zaten, tersi mümkün mü? Sadık'la hayata bakışımız farklı ama insanlığımız aynı.

Eleştiriye açık mısınız?

Hayatım boyunca açık oldum. Yaptığım iş bunu gerektiriyor zaten. Tiyatro hocalarımız bize işimizi iyi yapalım diye çok laf söylerdi… "Mesleğime ihanet ettirmem" diye bağırıyorlardı. Ben mesleğimi aşkla ve ciddiye alarak yapmayı böyle öğrendim.

AĞIR BİR MİLLİYETÇİYİM

Ülkenin genel haline bakınca hangi konularda dertleniyorsunuz?

Göründüğümün dışında çok ağır bir milliyetçiyim. Memleketimdeki insanlara ve yaşadıklarına duyarsız kalmam mümkün değil. Ülkemi o kadar çok seviyorum ki bir o kadar da kızdığım oluyor. Özellikle kadına şiddet ve çocuk tacizleri beni çok etkiliyor.

ÇAĞLA İLE ARAMIZ HİÇ BOZULMADI. BİRBİRİMİZİ İNSAN OLARAK ÇOK SEVİYORUZ

Bazen boşanan çiftlerin çocuklarında travmalar olabiliyor...

Biz çok çaba sarf ettik ve çok özel davranıyoruz. Hem anne hem baba bakımından şanslılar. Büyüklerin yaptıklarının sonuçlarını çocuklar ödememeli. Çağla ile hiçbir zaman aramız bozulmadı. Hep çocukları düşünerek adımlar attık.

Çağla Şıkel'in sizdeki yeri tam olarak nedir?

Çocuklarımın annesi, çok kıymetli, değerli. Çok seviyoruz biz zaten insan olarak birbirimizi. Ki geçmişte de güçlü duygular yaşadığım kişi, aşık olduğum kadın. O bambaşka bir yerde benim için. Çok iyi bir anne, dost, arkadaş. Kendisine çok saygı duyuyorum. Bugüne kadar birbirimizi hiç kırmadık. Boşanırken bile insani egomuzu bir yana bıraktık.

Çağla Hanım da siz de boşandıktan sonra başka isimlerle pek anılmadınız...

Herkesin hayatında biri olabilir, önemli olan onu nasıl yaşadığındır. Benim Çağla'ya karışma hakkım yok, o zaten bilinçli, örnek bir anne. Ben de aman illa biri olsun diye çaba sarf etmedim. Bu işler kader kısmet biraz da.

EVLİLİĞİMİZ İÇİN 'NEDEN BİTTİ?' DEDİKLERİNDE 'NEDEN BİTMESİN Kİ?' DEDİM

Çok güzel bir çifttiniz. Belki de hala Çağla Hanım'a karşı duygularınız vardır...

Bu dışarıdan bakıldığında bir tanım. Ben bunun çok gerçekçi bir tarafının olduğunu düşünmüyorum. İki dizi kahramanına ya da foto roman kahramanına bakar gibi bir yorum oldu. İnsanlar iç dünyasında neler yaşar, kimse bilemez. Bana "Neden bitti?" dediklerinde "Neden bitmesin ki?" dedim. Bu soruların yanıtı yoktur. İki kişi arasında yaşanır ve biter her şey… Dışarıdan konuşmak yanlış.

ALLAH ÖYLE İKİ EVLAT VERDİ Kİ HAYALLERİMİN DE ÖTESİNDELER

İki tane oğlunuz var. Nasıl bir babasınız?

Vallahi çocuklara sormak lazım. Ama en iyisini yapabilmek için mücadele ediyorum. Bunun sınırı yok...

Neler yapıyorsunuz baş başa kalınca?

Çok dışarı çıkamıyoruz. Evde dolu dolu geçiriyoruz zamanımızı. Allah o kadar güzel iki evlat verdi ki bize, hayallerimin çok ötesindeler. Allah nazarlardan saklasın.

HAYATIMDA AŞK YOK BELKİ ZAMANI DEĞİL, BELKİ DENK GELMİYOR

Aşk yok mu şu an?

Yok. Belki zamanı değil, belki denk gelmiyor ne bileyim. Rahmetli annem bana demişti ki "Senden torun göremeyecek miyiz?" Benim de o zaman dalmaçyalı köpeğim vardı, o da doğurmuştu, "İşte bunlar" dedim. Aklımda ne evlilik ne çocuk vardı, hesaplayarak olmuyor bu işler. Hadi birini bulayım, aşık olayım diye bir anlayış saçma. O seni gelir bulur varsa kısmette. Aşkın da zamanı var sanki.

Evlenir misiniz bir kez daha?

50 yıllık ömrüm bana "Asla" dememeyi öğretti. Neye "Hayır" ya da "Asla" dediysem başıma geldi. Hayatı karşınıza almayacak, akışına göre yaşayacaksınız.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Emre Altuğ: Bana 'Neden bitti?' dediklerinde 'Neden bitmesin ki?' dedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ayse: Bana göre türkiyede ilk örnek ciftsiniz evliliginizde cok farkliydi bosanmanizda ,her ikinizin agzindan hic bir zaman sosyal medyayada rendice edicek bir cümle kurmadiniz.Ikinize de helal olsun.Örnek alin biraz. 0 0 Yanıtla
  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.


Advertisement