"En İyi Ben Öpüşürüm" - Son Dakika
Magazin

"En İyi Ben Öpüşürüm"

"En İyi Ben Öpüşürüm"

"Hülya'yı da ben keşfettim" diyen usta oyuncu Salih Güney, katıldığı radyo programında samimi açıklamalar yaptı.

03.10.2012 06:03  Güncelleme: 17:18

Yeşilçam'ın en yakışıklı ve en başarılı aktörlerinden Salih Güney, önceki gün Radyo Turkuvaz'ın 'Hey Gidi Günler' programının konuğu oldu. Güney; sinemadaki yıllarını ve şimdiye kadar hiçbir yerde anlatmadığı anılarını Radyo Turkuvaz dinleyicisi ile paylaştı.

SAHNE UZADI

Programın sunucusu Yağmur Kalyoncu'nun "Yeşilçam'dan unutamadığınız bir anı var mı?" sorusuna Güney, "İlk öpüşme sahnem" dedi ve sözlerine şöyle devam etti: "Sinemada ilk öpüşme sahnemi Belgin Doruk ile çektim. Bu şans elime sadece bir kere geçeceği için sahneyi uzattım ve kendisini uzun uzun öptüm. Resmen ayaklarım yerden kesildi. Şöyle bir durum var; oyuncu dediğin öpüşmenin de hakkını verecek. Yeşilçam'da en iyi öpüşen erkek benim."

HÜLYA'YI BEN KEŞFETTİM

Bu yıl, 49. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' ile ödüllendirilecek olan Salih Güney, uzun zamandır tartışılan Hülya Avşar'ın jüri başkanlığı için şöyle konuştu: "Hülya Avşar'ı keşfeden Fikret Hakan ve benim. İlk kez bizim filmimizle sinemaya başlamıştır. Şimdi kendisini jüri başkanlığında görmek çok sevindirici."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'En İyi Ben Öpüşürüm' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement