Erkek Fatmalar Hollywood'u Bastı - Son Dakika
Magazin

Erkek Fatmalar Hollywood'u Bastı

Erkek Fatmalar Hollywood\'u Bastı

Hollywood'un en güzel kadınları birer birer daha erkeksi bir tarzı benimsemeye başladı.

24.02.2013 06:02

RIHANNA

Seksi şarkıcı Rihanna, günlük hayatında en erkeksi giyinen yıldızlardan... Rihanna, sevgilisi Chris Brown'un beyzbol ceketlerini ve şapkalarını üzerinden çıkarmıyor. Şarkıcı siyah rengi seviyor.

MILEY CYRUS

Erkeksi giyim tarzını en uç noktada uygulayanlardan biri Miley Cyrus. Saçlarını kısacık kestiren Cyrus, aşırı bol ve erkeksi kıyafetlerden vazgeçemiyor. Cyrus, kıyafetleri erkeksi ayakkabılarla tamamlıyor.

RITA ORA

Şarkıcı Rita Ora da parlak sarı saçlarına ve iddialı makyajına rağmen daha erkeksi bir tarzı benimsiyor. Şapkalar, spor ayakkabılar ve salaş üstler Ora'nın vazgeçilmezi. Ünlü şarkıcı bol jean'leri de seviyor.

CHARLIZE THERON

Charlize Theron bu modanın takipçileri arasında yer alıyor. Theron, saçlarını kısacık kestirdikten sonra erkeksi giyinmeye başladı. Siyah rengi ağırlıklı olarak kullanan Theron, erkeksi ceketleri de seviyor.

CARA DELEVIGNE

Son dönemin en parlak mankenlerinden biri olan Cara Delevigne, erkeksi tavırlarıya dikkat çekiyor. Rengarenk giyinmeyi seven Delevigne, bol ceketleri, komik şapkaları ve spor ayakkabıları sık sık kullanıyor. Ünlü mankenin en şık gala giysisi bile erkeksi...

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Erkek Fatmalar Hollywood'u Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement