Esra Akman'ın Ebru Gündeş Sevgisi - Son Dakika
Magazin

Esra Akman'ın Ebru Gündeş Sevgisi

Esra Akman\'ın Ebru Gündeş Sevgisi

İzmir'in gözde eğlence mekanlarından Park Braver adlı mekanda sahneye çıkan güzel sanatçı Esra Akman, mekanda bulunanlara keyifli saatler yaşattı.

09.10.2013 09:57  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in gözde eğlence mekanlarından Park Braver adlı mekanda sahneye çıkan güzel sanatçı Esra Akman, mekanda bulunanlara keyifli saatler yaşattı.

İzmir'de yıllardır çeşitli mekanlarda sahneye çıkan Esra Akman, kendisini dinlemeye gelenlere söylediği romantik şarkılarla duygusal anlar yaşatırken söylediği hareketli şarkılarla da kendisini izlemeye gelenleri keyiflendirdi. Kariyerinin henüz başında olan güzel şarkıcı Akman, en büyük hayalinin Ebru Gündeş ile aynı sahneyi paylaşmak olduğunu ifade etti. Ebru Gündeş'i kendisine örnek aldığını belirten Akman, şöyle konuştu: "Gündeş'in çok büyük bir hayranıyım. Örnek aldığım bir sanatçı ve çok iyi bir insan. Yıllardır kendisini hayranlıkla takip ediyorum. En büyük hayalim onunla tanışmak ve aynı projede yer almak. İnşallah bu dileğim bir gün gerçek olur."

Mekana konuk olarak gelen Nihat Öz, kısa süre önce Yıldız Tilbe'den aldığı şarkının da içinde bulunduğu albümden şarkılar söyleyerek mekanda bulunanlara keyifli saatler yaşattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Esra Akman'ın Ebru Gündeş Sevgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement