Feraye Görmesin! - Son Dakika
Magazin

Feraye Görmesin!

Eşi Feraye Tanyolaç'la gittiği Sarıkamış tatilinden dönen Kaya Çilingiroğlu soluğu İstanbul gecelerinde aldı.

09.02.2014 15:02

Hülya Avşar'la evli olduğu dönemlerde çapkınlıklarıyla sık sık gündem olan Kaya Çilingiroğlu, uslanmıyor. Geçtiğimiz günlerde 5 yıllık eşi Feraye Tanyolaç ve oğlu Kaya ile birlikte Kars Sarıkamış'ta kayak keyfi yapan ünlü spor yorumcusu, İstanbul'a döner dönmez ayağının tozuyla gecelerde boy gösterdi.

YÜZÜNÜ GİZLEDİ

Çilingiroğlu, önceki gün yardımcısıyla birlikte Nişantaşı'ndaki Biber'e gitti. İçeride Merve isimli bir bayanla sohbete koyulan Çilingiroğlu mekandan çıkarken faka bastı. Sarışın güzeli arabasına gönderen Çilingiroğlu, aracına binerken patlayan flaşlarla şoke oldu. Kaya Bey, hızlı adımlarla arabadan uzaklaşırken Merve Hanım ise yüzünü gizlemeye çalıştı.

HATLAR KARIŞTI

İkili daha sonra Cihangir'deki Mona adlı mekanda buluştu. Mekana girerken patlayan flaşlardan korkan Merve Hanım, eliyle yüzünü gizlemeye çalıştı. Sarışın güzel, "Ben Feraye'nin arkadaşıyım" derken daha sonra gelen Çilingiroğlu'nun yardımcısı Çiğdem Hanım'ın "Merve benim arkadaşım olur" demesi kafaları karıştırdı. Birlikte eğlenen üçlü mekandan ayrı ayrı çıktı.

FERAYE'NİN ARKADAŞI MI?

"Feraye Tanyolaç'ın arkadaşıyım" diyen Merve Hanım'ın panik halleri objektiflere böyle yansıdı.

FLAŞ PATLADI KAYA KAÇTI

Merve Hanım'la aynı arabaya binecek olan Kaya Çilingiroğlu, flaşlar patlayınca koşarak arabadan uzaklaştı. Ünlü işadamının bu panik halleri kafalarda soru işareti bıraktı.

Kaynak: Halil ÇİLİNGİR/TAKVİM

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement