Furkan Kızılay'dan Hayranlarına Mesaj: Her Şey Yeni Başlıyor! - Son Dakika
Magazin

Furkan Kızılay'dan Hayranlarına Mesaj: Her Şey Yeni Başlıyor!

Furkan Kızılay, Survivor'dan ayrılışını ağlayarak karşılayan hayranın videosunu paylaşıp, eklediği notla, "Bembeyaz bir sayfa açılıyor. Daha her şey yeni başlıyor." dedi.

05.06.2017 23:25  Güncelleme: 23:29

Survivor 2017'den elenen Furkan Kızılay, elenmesine üzülen küçük hayranının videosunu Instagram hesabından paylaştı. Videoda küçük hayranı Furkan'ın elenmesinden ötürü gözyaşlarına boğuluyor. Annesi ise, herkesin bir gün eleneceğini söyleyip küçük çocuğu ikna etmeye çalıştı.

"DAHA HER ŞEY YENİ BAŞLIYOR"

Kızılay paylaşımına eklediği notla, Survivor sürecinde kendisine destek veren hayranlarına teşekkür edip, hayatında beyaz bir sayfa açıldığını söyleyip, "Daha herşey yeni başlıyor!" dedi.

İşte Kızılay'ın paylaşımına eklediği not:

Bugüne kadar yanımda olan ,gerek oylarıyla gerek dualarıyla beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Survivor benim için sona erdi fakat benim için bembeyaz bir sayfa açılıyor. Bu güzel kalpli minik adamı paylaşma sebebim ise beni inanilmaz mutlu etmesi ben onun küçük kalbinde yer edebildiysem ne mutlu bana. Aynı şekilde bana gönül verenlerin hepsine kucak dolusu sevgiler. Daha herşey yeni başlıyor.

Furkan Kızılay\'dan Hayranlarına Mesaj: Her Şey Yeni Başlıyor!

Son Dakika Magazin Furkan Kızılay'dan Hayranlarına Mesaj: Her Şey Yeni Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement