Gelecek 10 Yılı Gezerek Geçireceğiz - Son Dakika
Magazin

Gelecek 10 Yılı Gezerek Geçireceğiz

Gelecek 10 Yılı Gezerek Geçireceğiz

Ünlü oyuncu Monica Bellucci, eşi Vincent Cassel ve iki kızıyla birlikte gelecek 10 yılı ağırlıklı olarak gezerek geçirmek istediklerini ayrıca Brezilya'da....

04.02.2013 06:03

Son olarak İranlı yönetmen Bahman Gobadi'nin 'Gergedan Mevsimi' filminde rol alan 1964 doğumlu Monica Bellucci, güzelliği ve seksiliğiyle her zaman kendinden konuşturmayı biliyor. Kendisi gibi oyuncu olan Fransız Vincent Cassel ile 2004 yılında evlenen ve Deva ile Leonie isimli iki kızı olan Bellucci; Paris Match dergisine özel hayatı ve kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulundu:

Dergilere bakıp da kariyerleri hakkında ciddi ciddi açıklama yapan oyuncuları okuyunca çok gülüyorum. Bana soracak olursanız cidden hiçbir kariyer planım yok çünkü bir iş kadını değil, bir sanatçıyım!

HER ŞEKLE GİREBİLİRİM

Bazı oyuncuların, filmlerde sadece güzel karakterler oynamaya çalışması bana saçma geliyor. Ben bir oyuncuyum ve tüm vücudum canlandırdığım karakterin hizmetinde. O karakter için her şekle girebilirim!

Marakeş Film Festivali'nde de açıkladığımız gibi Emir Kusturica ile yeni bir film projemiz bulunuyor.

İki kızım için sadece anneleriyim. Deva (8) ve Leonie (2), benimle ilgili çok nadir güzel bir şey söylüyor. Zaten bence dünyanın en güzel iki kızı da onlar!

Vincent ve benim gençliğimizden yaklaşık 10 yılımız kaldı. Gelecek 10 yılı kızlarımızla gezerek geçirmek istiyoruz.

Fransa'yı, İtalya'yı ya da İngiltere'yi bırakıp gitmemiz söz konusu değil. Ancak bir süre ailece Brezilya'da da yaşamak istiyoruz.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Gelecek 10 Yılı Gezerek Geçireceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement