Göz Muayenesi Yapan Şentürk: Bana Doktor Önlüğümü Getirin - Son Dakika
Magazin

Göz Muayenesi Yapan Şentürk: Bana Doktor Önlüğümü Getirin

Isparta'da özel bir göz hastanesinin açılışına katılan ünlü sanatçı Metin Şentürk, kahkaha tufanı estirdi. Şentürk Spor Bakanı ve MHPli Kormaz'ı esprileriyle güldürdü.

02.08.2014 20:28  Güncelleme: 21:13

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın programının uzaması nedeniyle yetişemediği Isparta'da Avrupa Göz Hastanesi'nin açılışına katılan ünlü sanatçı Metin Şentürk, kahkaha tufanı estirdi. Şentürk açılış kurdelesini MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz ve hastane yöneticileriyle birlikte yaptı.

ENGELLİ HASTALARA ÖZEL ODA

Şentürk, Milletvekili Korkmaz ile birlikte hastaneyi gezdi. Engelli göz hastaları için özel oda ayrıldığını duyan Şentürk, hastane yöneticilerine bu duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti. Milletvekili Korkmaz, zaman zaman göz muayenesine geldiği için makineleri tanıdığını söyledi.

SİYASİ GÖNDERME: DUYULMAYAN ÇOK ŞEY VAR

Korkmaz, Türkiye'nin siyasi ortamına bakıldığında bu tür hastanelere ihtiyaç olduğunu belirtti. Şentürk de, "Sadece göz değil kulaklarda da problem var. Çünkü duyulmayan çok şey oluyor" dedi.

ŞENTÜRK GÖZ MUAYENESİ YAPTI

Muayene odasında Milletvekili Korkmaz'ın gözlerini, görme üzerine esprileriyle ün yapan Şentürk muayene etti. Milletvekili Korkmaz'ın 'bir yanlışlık olmaz dimi? sorusuna Şentürk, "Olmaz biraz sonra hepsini anlayacağız" diyerek yanıt verdi.

"DOKTOR ÖNLÜĞÜMÜ GETİRİN"

Şentürk ısrarla "Benim doktor önlüğümü getirin" diye seslendi. Ardından hastaneye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı karşılayan Şentürk, "Bakanım sizi muayene etmeye geldim" diyerek herkesi güldürdü.

Göz Muayenesi Yapan Şentürk: Bana Doktor Önlüğümü Getirin
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Göz Muayenesi Yapan Şentürk: Bana Doktor Önlüğümü Getirin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement