Gripin'den Öğrencilere İlaç Gibi Konser - Son Dakika
Magazin

Gripin'den Öğrencilere İlaç Gibi Konser

Gripin\'den Öğrencilere İlaç Gibi Konser

Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin 'Sömestr Fest'13' etkinlikleri kapsamında Gripin, Balıkesir'de gençlere unutulmaz bir konser verdi.

02.02.2013 12:10  Güncelleme: 12:06

Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin 'Sömestr Fest'13' etkinlikleri kapsamında Balıkesir'e gelen ünlü müzik grubu Gripin, Balıkesir'de gençlere unutulmaz bir konser verdi. Miting alanındaki açık hava konserini yüzlerce genç coşkuyla izledi.

Balıkesir'de öğrenciler Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin sosyal etkinlikleri ile eğlenirken, sömestr tatilinin tadını Gripin konseriyle çıkardı. Yaklaşık 5 bin kişinin dinlediği Gripin konserinde alanı dolduran öğrenciler, grubun şarkılarına hep birlikte eşlik etti. Gül Güzeli, Kolay mı Sandın, Batsın Bu Dünya, Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar gibi şarkıları seslendiren ve 90 dakika sahnede kalan Gripin, performansı ile büyük alkış aldı. Solist Birol Namoğlu, Murat Başdoğan, Evren Gülçığ ve İlker Baliç'ten oluşan grup soğuk havada Balıkesirlileri coştururken, sahne şovları ile büyük beğeni topladı.

BARIŞ MANÇO'YU ANDILAR

Barış Manço'nun ölüm yıl dönümünde Balıkesir'de sahne alan Gripin, büyük ustayı alkışlarla ve bateri gösterisi ile andı. Grubun solisti Birol Namoğlu, alanı dolduran öğrencilere hitap ederek Barış Manço'nun ölüm yıl dönümü olduğunu hatırlattı. Seyircilerle birlikte grup üyelerinin de alkışlar eşliğinde andığı Barış Manço anısına bateri başına geçen solist Birol Namoğlu, grup arkadaşları ile birlikte Barış Manço şarkısı çaldı. Seyircilerin de ritim tutarak eşlik ettiği şarkı sonrası konserine kaldığı yerden devam eden Gripin, 90 dakika boyunca yüksek bir performans sergiledi. Konserin sonunda Gripin hayranları grup sanatçılarıyla fotoğraf çekilmek ve imza almak için çaba gösterirken, görevliler izdiham oluşmasını güçlükle engelledi.

Balıkesirli gençler, Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin düzenlediği sömestr etkinliğinden memnun kaldıklarını ifade etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Gripin'den Öğrencilere İlaç Gibi Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement