Hayatboyu'nun Galası Altın Koza'da Gerçekleştirildi - Son Dakika
Magazin

Hayatboyu'nun Galası Altın Koza'da Gerçekleştirildi

Hayatboyu\'nun Galası Altın Koza\'da Gerçekleştirildi

Yönetmen Aslı Özge'nin, hem yazıp hem yönettiği 2.uzun metrajlı sinema filmi 'Hayatboyu'nun galası, Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirildi.

19.09.2013 18:09

Yönetmen Aslı Özge'nin, hem yazıp hem yönettiği 2. uzun metrajlı sinema filmi 'Hayatboyu'nun galası, Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirildi.

İlk uzun metrajlı sinema filmi 'Köprüdekiler' ile ulusal festivallerde 3 ödül toplayan yönetmen Aslı Özge'nin, yaşadıkları sorunlara rağmen birbirinden kopamayan evli bir çiftin hikayesini anlattığı filmi 'Hayatboyu', seyirci ile buluştu. 63. Berlin Uluslararası Film Festivali'nin 'Panorama Special' kategorisinde gösterim şansı yakalayan yapımın galası, 20. Altın Koza Film Festivali kapsamında Cinemaximum Adana'da gerçekleştirildi. Gösterime, film ekibinin yanı sıra çok sayıda sinemasever katıldı. Film ekibi, galanın ardından sahneye çıkarak seyircilerin sorularını yanıtladı.

"HAYATBOYU"

Hayatboyu'nun senaryosunu da yönetmen Aslı Özge kaleme alırken, oyuncu kadrosunda ise Defne Halman, Hakan Çimenser, Gizem Akman, Onur Dikmen, Süreyya Güzel, Haktan Pak, Sinem Öcalır ve Canan Öztürk gibi oyuncular yer alıyor.

Film; problemli bir evlilik ve lüks bir hayat yaşayan Ela ve Can'ın ilişkilerindeki problemin çözümü ayrılık olabilecekken birbirlerinden kopamamaları, saygı ve ilgi ile beraberliklerini sürdürmekte ısrarcı olmalarını konu alıyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Hayatboyu'nun Galası Altın Koza'da Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement