Her Zaman Dimdik Ayakta Duruyorum - Son Dakika
Magazin

Her Zaman Dimdik Ayakta Duruyorum

Her Zaman Dimdik Ayakta Duruyorum

a Haber'de yayınlanan 'Jurnal'in konuğu olan Nurseli İdiz, "Rahatsızlığıma rağmen dimdik ayakta duruyorum. Şimdi işimin başındayım" dedi.

08.12.2012 22:03

a Haber'de yayınlanan, Şirin Sever'in sunduğu 'Jurnal' programının çarşamba günkü konukları, 'Tatlı Kaçık' adlı tiyatro oyununda rol alan Nurseli İdiz ve Armağan Çağlayan'dı.

DUYGULARI ANLATIYORUZ

Oyunda yaşlı bir kadını canlandırdığını söyleyen İdiz, "Bu oyunda kaybettiğimiz hümanizme ve sevecenliğe dikkat çekiyoruz. Canlandırdığım kadın her şeye iyimser gözle bakıyor, kötülük yapanları bile vicdanlarıyla eğitiyor. Bu oyunda ihtiyaç duyduğumuz duyguları anlatıyoruz" dedi.

EVLİLİK PROGRAMI YAPMAM

İdiz programda, alkol problemi olduğuna dair çıkan haberlerle ilgili de konuştu: "Zaman zaman benim de zorlandığım anlar oluyor. Benim rahatsızlığım var ama her zaman ayakta, dik durmaya gayret ediyorum. Şimdi işimin başındayım." Bir dönem 'Saklambaç' isimli bir çöpçatan programı sunan İdiz, "Bir daha evlilik programı sunmam. Benim yaptığım daha farklıydı. Kurmaca bir programdı" dedi. Programın bir diğer konuğu olan Armağan Çağlayan da tiyatroculuk yaparak kendini geliştirdiğini söyledi.

'HAREM' DEVAM EDER

Tiyatro oyununun yanı sıra ekranların sevilen dizisi 'Harem'de de 'Mozaikli Sultan' rolünü oynayan Nurseli İdiz, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle ilgili Başbakan'ın yaptığı açıklamalar için "Başbakan'ın çıkışlarına alıştık. 'Harem' yayından kalkacak bir dizi değil" diye konuştu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Her Zaman Dimdik Ayakta Duruyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement