Hercai 10. Yeni Bölüm Fragmanı - Hercai 9. Son Bölüm İzle - Son Dakika
Magazin

Hercai 10. Yeni Bölüm Fragmanı - Hercai 9. Son Bölüm İzle

Hercai 10. Yeni Bölüm Fragmanı - Hercai 9. Son Bölüm İzle

Hercai 9. son bölümü dün akşam izleyicisi ile buluştu. Atv'nin sevilen dizisinin son bölümünden sonra ise Hercai 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı internette aramalar başladı. Dün akşam ekrana gelen son bölümde Miran, bütün borçlarına karşılık Reyyan'ı istedi. Nasuh Şadoğlu buna ne cevap verecek? Hercai 9. bölüm tamamı haberimizde.

11.05.2019 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cuma günlerinin en çok izlenen dizisi, reyting birincisi Hercai 9. son bölümü ile dün akşam atv ekranındaydı. Soluk soluğa geçen son bölümde Reyyan her şeyden uzaklaşmak için kaçıyor ama Miran onu yine buluyor. Fakat Reyyan halen Miran'a güvenmemektedir. Miran'ın ikna çabaları da boşa gider. Reyyan bir kere daha Miran'ı terkeder.

Hercai 10. Yeni Bölüm Fragmanı - Hercai 9. Son Bölüm İzle
Hercai 9. son bölüm

Hercai 9. bölüm finalinde ise Hazar, Reyyan'a yapılanlardan sonra babasına çok kızgındır. Nasuh'un eline verdiği silah ile hepimizi öldür ki bitsin bu acı der. O sırada Miran gelir ve inanılmaz bir teklif yapar. Miran, bütün borçlarını sileceğini, üzerlerindeki hacizi kaldıracağını fakat buna karşılık Reyyan'ı istediğini söyler. Nasuh Şadoğlu buna nasıl cevap verecek? Son bölüm tamamını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

HERCAİ 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin'in oynadığı Hercai'de bu ikili tarafından canlandırılan Miran ve Reyyan karakterleri, izleyiciler tarafından beğeniyle izlenmeye devam ediliyor. Son bölümde Miran'ın yaptığı teklif sonrasında Reyyan'ın ne diyeceği, Nasuh'un nasıl cevap vereceği merak konusu oldu. Hercai 10. yeni bölüm fragmanı içinde bazı ipuçları olabilir. Fakat fragman henüz yayınlanmadı. Fragman çıkar çıkmaz sizlerle paylaşacağız.

Hercai 10. Yeni Bölüm Fragmanı - Hercai 9. Son Bölüm İzle
Hercai 9. son bölüm

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyyan yaşadıklarından uzaklaşabilmek ve doğru kararı verebilmek için Melike'nin köyüne gider ama Miran, Reyyan'ı orada da bulur. İkili bir kere daha hesaplaşırken Miran, Reyyan'ı yeniden kendisine güvenmesi için ikna etmeye çalışmaktadır. Reyyan'ın gidişiyle yıkılan Azat'ın hemen pes etmeye niyeti yoktur. Reyyan'ın söylediklerini kabul edemeyen ve kendi kulaklarımla duymadan inanmam diyen Azat harekete geçer. Diğer yandan düşmanla iş çevirirken babasına yakalanan Yaren'i büyük bir sürpriz beklemektedir. Kızının yaptıklarını öğrenen ve daha fazla sabrı kalmayan Cihan gemileri yakmaya karar verir.

HERCAİ KONUSU VE OYUNCULARI

"İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi"

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, "İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi" mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı paylaşıyor.

Hercai 10. Yeni Bölüm Fragmanı - Hercai 9. Son Bölüm İzle
Hercai 9. son bölüm

HERCAİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

3 Mayıs Cuma akşamı 8. bölümü ile ekrana gelen Hercai dizisi erken sezon finali yapıyor. Hercai 12. bölümü ile 31 mayıs Cuma akşamı unutulmaz bir sezon finali yapacak. Hercai, yeni sezona ise 13. bölüm ile 20 Eylül Cuma akşamı başlayacak.

Son Dakika Magazin Hercai 10. Yeni Bölüm Fragmanı - Hercai 9. Son Bölüm İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement