Jennıfer İçin Çok Çabalıyor - Son Dakika
Magazin

Jennıfer İçin Çok Çabalıyor

Jennıfer İçin Çok Çabalıyor

Justin Theroux, Jennifer Aniston ile ilişki yaşamaya başladıktan sonra dünya çapında tanındı.

18.03.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollywood'un popüler isimlerinden biri olan Jennifer Aniston ile aşk yaşamak, aktör Justin Theroux'nun tüm hayatını değiştirdi. Sevgilisi sayesinde dünya çapında bir şöhrete kavuşan ve en ünlü prodüktörlerden iş teklifleri alan Theroux, Aniston'ı yanında tutabilmek için her yolu deniyor. Life and Style dergisi, Theroux'nun yaşadığı değişimi sayfalarına taşıdı.

TV'LERİN ARANILAN İSMİ

Eskiden TV programlarında pek görünmeyen Theroux, şimdi neredeyse her gün bir programda. Aniston'ın takdirini kazanmak isteyen Theroux, programlarda şekilden şekle giriyor, hatta break dance yapıyor.

TAMAMEN FARKLI BİR ADAM

Theroux'yu yıllardır tanıyan arkadaşları yaşadığı değişime bir anlam veremiyor. Eskiden son derece bakımsız olan Theroux, şimdi ünlü tasarımcılardan giyiniyor. Aktör, haftada birkaç gününü bakımına ve masaja ayırıyor.

ALIŞVERİŞ ÇILGINI

Eskiden ev alışverişini bile kendi yapmayan Justin Theroux, çok değişti. Theroux, şimdi Jennifer Aniston'a giysi alışverişinden mobilya alışverişine kadar her yerde eşlik ediyor.

HER YERDE YANINDA

Aniston, Hollywood'un en prestijli ve en sevilen isimlerinden biri... Sık sık galalara ve yemeklere davet edilen Aniston'ı sevgilisi de kesinlikle yalnız bırakmıyor. Eskiden resmi giyinmesi gereken hiçbir yere adım atmayan Theroux, şimdi davetlerden çıkmıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Jennıfer İçin Çok Çabalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement