Kanser Tedavisi Gören Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Magazin

Kanser Tedavisi Gören Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli Hastaneye Kaldırıldı

Yumurtalık kanseri ameliyatı geçiren Yeşilçam'ın "Gamzeli Güzel" lakaplı eski oyuncusu Bahar Öztan, hastaneye kaldırıldı.

02.01.2018 23:52  Güncelleme: 00:13

Yumurtalık kanserinin nüksetmesi nedeniyle geçtiğimiz aylarda ameliyat masasına yatan 'Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli' Bahar Öztan, taburcu olmasına rağmen kendisini iyi hissetmediği için yeniden hastaneye kaldırıldı.

Kanser Tedavisi Gören Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli Hastaneye Kaldırıldı
YILBAŞI GECESİ RAHATSIZLANDI

Yeni yılın ilk saatlerinde yeniden rahatsızlanan Bahar Öztan özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastalığı yeniden nükseden Öztan tedaviye alındı. Annesini bir an yalnız bırakmayan oğlu Yiğit Öztan, "Yılbaşı gecesi rahatsızlandı. Şu anda biraz ağrıları var ama şükür daha iyi. İnşallah toparlayacak." dedi.

13 EKİM'DE AMELİYAT OLMUŞTU

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan yakalandığı yumurtalık kanserinin nüksetmesi nedeniyle 13 Ekim'de 11 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı.

Kanser Tedavisi Gören Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli Hastaneye Kaldırıldı
BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

Bahar Öztan, 11 Ağustos 1962'de İskenderun'da doğdu. Çocukluğu ve gençliği İstanbul'da geçti. Ekrana ilk kez bir saç şampuanı reklamıyla çıktı. Sayısız reklam filminde yer aldı. Bu reklamlardan sonra halk ona 'Gamzeli Güzel' olarak tanımaya başladı.

Dönemin fotoromanlarından dolayı büyük bir ilgi topladı. Bu fotoromanlardan bazıları, Çarli'nin Melekleri ve Barış Manço ile birlikte yer aldığı fotoromanlardır.

Kanser Tedavisi Gören Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli Hastaneye Kaldırıldı
ŞAŞKIN MİLYONER FİLMİYLE SİNEMAYA GİRDİ

Herkesin beğenisini kazanan Bahar Öztan, kısa süre sonra, Şaşkın Milyoner filmiyle sinema hayatına girdi.

Yeşilçam'ın en önemli oyuncalarından olmuştur. Sürekli teklif almaya başlayan Bahar Öztan, 1987 yılında ilk kez İzmir Fuarı'nda Bülent Ersoy'la halk konserlerinde ve Seda Sayan'la çalışmaya başladı.

EN SON 2007'DE BEYAZ PERDEDEYDİ

En son 2007 yılında Koliba Film'in çektiği, Aşk Kapıyı Çalınca ve ayrıca Erler Film'in çektiği Görgüsüzler dizilerinde oynadı.

Kanser Tedavisi Gören Yeşilçam\'ın Gamzeli Güzeli Hastaneye Kaldırıldı

Son Dakika Magazin Kanser Tedavisi Gören Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Gamzeli : Bu güzel bayan sarhos ateist ilyas salmanladamı sarmalasmıs. Yınede allah şifalar versin 3 20 Yanıtla
    sari: Sen ne kadar pis bir insan(mısın)? 5 0 Gamzeli : Sari kimin pis kimin temiz olduğunu anlamak için kiminle gezdigine bak hırsız anne ile hırsız babanın cocugun dunyaya gelirken ebenin yuzügünü calarken dogmus 0 0
  • AyNur : Allah şifa versin 23 0 Yanıtla
  • Geçmış olsun: Filmleri ile büyüdük, Kemal Sunal , Adile Naßit, İlyas Salman,Şener Şen, Fatma Girik,Kadir Inanır, Tarık Akan,Cüneyt Arkın ... ismini sağladığım niceleri. Allah'tan ölenlere rahmet, kalanlara sağlık ve uzun ömürler dilerim. Hiç unutulmayacak gerçek sanatçı onlar. 13 5 Yanıtla
  • Elif: Allah şifa versin. Bahar hanım iyi bir oyuncuydu. 15 1 Yanıtla
  • GAMZELİ GÜZEL: ALLAH EŞİNE EVLADINA BAĞIŞLASIN..ALLAH ŞİFALAR VERSİN GÜZEL KADIN ALLAH YARDIMCİN OLSUN 16 0 Yanıtla
  • Hakan: Allah rahmet eylesin bir yıldızı daha kaybettik 1 15 Yanıtla
  • İMAM: ALLAH RAHMET EYLESİN 2 12 Yanıtla
  • Yildiz: Acil sifalar dileyerek tekrar aramiza don mesini diliyorum. Kimse onun gibi olamaz halk ona Bosuna gamzeli guzeli dememis. 12 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement