Kenan Işık Gözlerini Açtı - Son Dakika
Magazin

Kenan Işık Gözlerini Açtı

Kenan Işık Gözlerini Açtı

İstanbul Beşiktaş'ta 21 Mart'ta beyin kanaması geçiren ve o tarihten bu yana Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören usta tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık gözlerini açtı.

07.05.2014 09:51  Güncelleme: 09:50

Günlerdir eşine refakatçi olan Beril Işık, Kenan Işık'ın durumunun iyiye gittiğini belirterek "Gözlerini açtı. Bilincinin yerine gelmesini bekliyoruz" dedi. Işık, tiyatrocunun bilinci kapalı olmasına rağmen gözlerini açmasının, dokunmaya tepki vermesinin umutlarını artırdığını söyledi. Amerikan Hastanesi'nin son açıklamasında ise "Hastamızın durumu halen stabil" denildi.

"VÜCUDUNDA KIPIRDANMALAR OLUYOR"

Tiyatrocuya şiir dinleten, şarkı çalan, Kitap okuyan Işık, şunları söyledi: "Süreç uzun olacak. Seslenildiğinde, dokunulduğunda yüz ifadesinin mutluluk tablosu çizmesi beni sevindiriyor. Şimdi gözlerini açıyor, dokunulduğunda yüzünde ve vücudunda kıpırdanmalar oluyor. Algıları açık ama bilinci açılmadı. Doktorlar umutlu konuşuyor. Bir an önce bilincinin yerine gelmesini ve bizi tanımasını bekliyoruz."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kenan Işık Gözlerini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • anti PAS: YAŞASIN ÇOK SEVİNDİK .. KENAN IŞIK GÖZLERİNİ AÇMIŞ... YAŞASINNNNN...... 27 0 Yanıtla
  • EROL AĞIR: Allah'ım sen yardım et.Hadi be Kenan baba bizi sevindir.Bütün sevenerin duaları sana gelsin.. 20 0 Yanıtla
  • BLM: DURUŞUYLA, EFENDİLİĞİYLE, BİRİKİMİ , KÜLTÜRÜ VE SAYGINLIĞIYLA, KISACA HERŞEYİYLE SAYGI DUYDUĞUM VE SEVDİĞİM EN GÜZEL İNSANI TANRININ BİZE BAĞIŞLAMASI İÇİN DUA EDİYORUM. 18 0 Yanıtla
  • Aynur Erdal: Çok çok mutlu oldum .Bir an önce hayatımızda yer alması dileklerimle. 13 0 Yanıtla
  • eren: adamın hası ben buna sanatçı diyorum sanatçıların örnek alacagı kişi hiç siyasi oluşumun içinde degil 13 0 Yanıtla

Advertisement