Khloe Kardashian, Gündem Olmak İçin Bekaretini Nasıl Kaybettiğini Anlattı - Son Dakika
Magazin

Khloe Kardashian, Gündem Olmak İçin Bekaretini Nasıl Kaybettiğini Anlattı

Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü televizyon yıldızı Khloe Kardashian, ilk cinsel deneyimini ve aşklarını kişisel web sayfasından paylaştı.

12.04.2016 12:08  Güncelleme: 13:34

Ünlü televizyon şovu "Keeping Up With The Kardashians" yıldızı ve Kim Kardashian'ın kardeşi Khloe Kardashian cinsel hayatına dair özel anılarını pazartesi günü kişisel web sayfasından paylaştı.

İLK TECRÜBESİNİ "KORKUTUCU" OLARAK NİTELENDİRDİ

NBA ligi basketbol oyuncusu kocası Lamar Odom ile arasında ayrılık rüzgarları esen ünlü yıldız ilk cinsel tecrübesini 15 yaşında yaşadığını açıkladı. İlk tecrübesini korkutucu olarak niteleyen Khloe, yıllarca cinselliği gerçek manada yaşamadığını dile getirdi. Bekaretini kaybetmeyi eğlenceli bir şey olarak gördüğünü belirten ünlü yıldız, ilk tecrübesinde tatmin duygusunu yaşamadığını ayrıca ilk deneyimini yaşadığı kişinin ismini hatırlamadığını söyledi.


İLK KEZ 12-13 YAŞLARINDAYKEN ÖPÜŞMÜŞ

Khloe ilk öpüşme deneyimini, 12-13 yaşlarında ailesiyle birlikte çıktıkları Hawaii tatilinde yaşadığını dile getirdi. Ünlü yıldız ilk öpücüğünü; "Bir çocuğu öptüğümü hatırlıyorum. Kendimi çok havalı ve büyümüş hissettim." sözleriyle ifade etti.


İLK AYRILIĞINI 17 YAŞINDA YAŞAMIŞ

İlk ayrılığını 17 yaşında yaşadığını satırlara döken Khloe; erkek arkadaşını ziyaret etmek için Atlanta'ya uçtuğunu, erkek arkadaşının kendisini almak için havaalanına gelmediğini belirtti. "16 yaşımdayken o benim ilk ve benden yaşça büyük erkek arkadaşımdı. Tanrım onu sevmiştim, o ise benim kalbimi kırmıştı. Ona takıntılıydım. Olayın temeli bu işte. O ilkti. Çok sevmiştim ama gerçek aşk değildi. Delicesine sevdim ama aslında geçici bir hevesti. Tekrar sevmem diye kendinizi ikna ediyorsunuz sonra bu düşünce de kalıcı olmuyor."


DAHA ÖNCE DE BENZER AÇIKLAMALAR YAPMIŞTI

Khloe Kardashian'ın aşk ve cinsel hayatına dair yapmış olduğu bu açıklamalar ilk değil. Ünlü yıldız geçtiğimiz mart ayında da cinsel hayatına dair açıklamalar yapmış, yaşadığı farklı cinsel deneyimleri paylaşmıştı.



Khloe Kardashian, Gündem Olmak İçin Bekaretini Nasıl Kaybettiğini Anlattı

Son Dakika Magazin Khloe Kardashian, Gündem Olmak İçin Bekaretini Nasıl Kaybettiğini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • gagsus: ilk müşteriden kaç para aldı acaba.. 9 0 Yanıtla
  • aysegul: pislik kadın adini bile hatirlamiyor onune gelenle yatmis bizim medya niye bu kadar onemsiyor bunlari anlamis degilim. 2 0 Yanıtla

Advertisement