Türkiye'nin beklediği an! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon liralık soru açıldı - Son Dakika
Magazin

Türkiye'nin beklediği an! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon liralık soru açıldı

Kim Milyoner Olmak İster'de genç bir yarışmacı 11. soruyu da bilerek 1 milyon lira değerindeki final sorusunu açtırmayı başardı. Finalde, "Hangisi "Dede Korkut Hikayeleri'ndeki karakterlerden biri değildir?" sorusu soruldu.

11.12.2022 21:25  Güncelleme: 00:39

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster'de izleyicilerin nadiren rastladığı anlardan biri yaşandı. Yarışmaya katılan Batu Alıcı isimli genç, 1 milyon liralık soruyu açtırmayı başardı.

İŞTE FİNAL SORUSU

Final sorusunda, "Hangisi 'Dede Korkut Hikayeleri'ndeki karakterlerden biri değildir?" diye soruldu. Şıklar ise şu verildi:

  • A: Bala Hatun
  • B: Banu Çiçek
  • C: Bamsı Beyrek
  • D: Bayındır Han
Türkiye bu anlara kilitlendi! İşte Kim Milyoner İster'deki 1 milyon liralık soru

B ŞIKKINI SEÇECEKTİ

Doğru cevabı A şıkkı olan soruyla ilgili 20 yaşındaki yarışmacı yanıttan emin olamadı ve çekilme kararı aldı. Bunun üzerine İmirzalıoğlu, "Peki, devam etseydin hangi şıkkı seçersin?" diye sordu. Bunun üzerine Alıcı, B şıkkı olan 'Banu Çiçek' yanıtını vereceğini söyledi. Doğru cevabın 'Bala Hatun' olduğunu gören yarışmacı rahat bir nefes aldı.

Türkiye\'nin beklediği an! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon liralık soru açıldı

Son Dakika Magazin Türkiye'nin beklediği an! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon liralık soru açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement