Kıyafetle İllüzyon - Son Dakika
Magazin

Kıyafetle İllüzyon

Kıyafetle İllüzyon

Ünlüler, galalar için istedikleri kadar forma giremediklerinde çareyi göz yanılsamasına neden olan elbiselerde arıyor.

04.10.2011 03:00

KATE WINSLET

Hollywood'un dolgun hatlı yıldızlarından Kate Winslet, her ne kadar vücuduyla barışık olduğunu söylese de, sık sık Stella McCartney tasarımı 'göz kandıran' elbiselere sığınıyor. Kenarları siyah olan bu elbise Winslet'ı olduğundan daha gösteriyor!

CHRISTINA RICCI

Chrıstına Ricci, Hollywood'un ideal ölçüleriyle örtüşmeyen vücut hatlarını iyi kamufle etmesini bilen yıldızlardan. Ricci, bu Zac Posen tasarımı elbiseyle çok daha ince ve zarif bir görüntüye sahip olmuş!

JENNIFER HUDSON

Jennıfer Hudson, eski günlerine göre çok kilo vermiş olmasına rağmen hâlâ Hollywood'un ideal vücut ölçülerinden çok uzak... Genç oyuncu da bu durumu başarılı giysi tercihleriyle kurtarmayı iyi biliyor. Hudson'ın üzerindeki bu Herve Leger elbise, yıldızın olduğundan daha zayıf görünmesini sağlıyor.

KIM KARDASHIAN

Hollywood'un en iri kalçalı ismi hiç kuşkusuz Kim Kardashian... Ancak Kardashian, kalçasını ve vücut hatlarını şık kesimlerle iyi saklamasını beceriyor. Kardashian, dar elbiseler seçtiğinde siyah ve beyaz rengin yan yana kullanılmasına ve geometrik şekiller sayesinde hatlarının kamufle edilmesine çok dikkat ediyor.

LIV TYLER

Güzel oyuncu, yaşı ilerledikçe eski formunu kaybetmeye başladı. Kendisini sıkı rejimlere ve spor salonlarına da mahkum etmek istemeyen Tyler, çareyi 'illüzyon etkisi' yaratan elbiselerde arıyor. Tyler, bu konuda en çok yakın arkadaşı da olan Stella McCartney'e güveniyor. Tyler, katıldığı davetlerde sık sık iki renkli elbiselerle görürtüleniyor.

LOURDES LEON

Ünlü şarkıcı Madonna ve kızı Lourdes Leon, aynı giyim tarzına sahip. Birlikte bir moda markası da yaratan ikili, önceki gün neredeyse birbirinin kopyası deri ceketleriyle dikkatleri çekti.

VanESSA HUDGENS

Genç oyuncu Vanessa Hudgens, önceki gün kız kardeşiyle görüntülendi. Hudgens, ünlüler dünyasında kimseye inanmadığını, sadece kız kardeşine güvendiğini söyledi.

PIPPA MIDDLETON

Pıppa Middleton, İngiliz sosyetesinin en popüler isimlerinden biri... Önceki gün bir yardım balosuna giden Pippa Middleton, dağınık saçları, özensiz makyajı ile hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kıyafetle İllüzyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement