Korumasıyla Birlikte Yüzdü - Son Dakika
Magazin

Korumasıyla Birlikte Yüzdü

Korumasıyla Birlikte Yüzdü

Geçen ay denizde boğulma tehlikesi atlatan Türkan Sabancı önceki gün Bodrum'da yüzerken tedbiri elden bırakmadı.

25.07.2012 12:03  Güncelleme: 12:55

Merhum işadamı Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Sabancı, Bodrum'daki yazlık evinde ailesiyle birlikte tatil yapıyor. Geçen ay denizde boğulma tehlikesi atlatan ve hastaneye kaldırılıp bir süre yoğun bakımda kalan Türkan Hanım bu talihsiz olaya rağmen çok sevdiği yüzmeden vazgeçmedi. Sabancı, önceki gün yüzmek için Yalıkavak Highlite Otel Moon Beach'e gitti.

BİR SAAT BOYUNCA DENİZDE KALDI

Habertürk'ün haberine göre; Türkan Sabancı'ya denize girerken iki kadın koruması eşlik etti. Güneşten korunmak için şapka takan Sabancı, yüzerken koruması bir an olsun yanından ayrılmadı. 1 saat boyuncu denizde kalan Türkan Hanım, sahile çıkarken karadaki koruma yardım etti. Türkan Sabancı daha sonra yine korumaları eşliğinde evine döndü.

SEVENLERİNİ ÇOK KORKUTMUŞTU

Türkan Sabancı, Bodrum Yalıkavak'a geçen ay yüzerken aniden fenalaşmış ve çevresindekilerce hemen Ortakent-Yahşi Beldesi'ndeki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yüksek tansiyon tespit edilen Sabancı'nın denizde su yuttuğu da belirlenmişti.

Tatilini geçirdiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Göltürkbükü Beldesi'nde denize girerken fenalaşan, Türk sanayiinin duayenlerinden merhum Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Sabancı, kaldırıldığı özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde oksijen tedavisi görmüş ve iyileşmişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Korumasıyla Birlikte Yüzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement