Livaneli Reyhanlı Şehitleri İçin Söyledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Livaneli Reyhanlı Şehitleri İçin Söyledi

Livaneli Reyhanlı Şehitleri İçin Söyledi
19.05.2013 17:15

Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Torbalı ilçesinde bir konser verdi.

Barış

ve kardeşliğe adanmış şarkılarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Türk müziğinin güçlü sesi Zülfi Livaneli,

Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Torbalı ilçesinde bir konser verdi. Torbalı

Stadyumu'nda sevenlerinin karşısına Özgürlük ve Barış mesajları ile çıkan Livaneli, Reyhanlı'da yaşanan olaylara karşın üzüntüsünü dile getirerek, şarkılarını Reyhanlı'daki şehitler için söyleyeceğini kaydetti. Çok sayıda davetlinin ve binlerce vatandaşın katıldığı konsere ilginin yoğun olduğu gözlenirken, Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı İsmail Uygur, Torbalı CHP ilçe örgütü yöneticileri ve binlerce vatandaş Zülfi Livaneli'nin şarkılarıyla coştu.

Livaneli, konser öncesi sahnede bir açıklama yaparak, Reyhanlı'da yaşanan patlama olayları sonrasında bir çok kişinin hayatını kaybetmesinden dolayı ülke genelinde bir çok konser ve etkinliklerin iptal edildiğine dikkat çekti. Livaneli, bugüne kadar şarkılarını

barış ve özgürlük adına yazıp

seslendirdiğini belirterek "Bu anlamlı günde biz konserimizi iptal etmedik. Çünkü, Reyhanlı'daki şehitlerimizi unutmadığımızı göstermek istedim. Bir daha böyle üzücü olayların yaşanmamasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Livaneli Reyhanlı Şehitleri İçin Söyledi - Son Dakika


Advertisement