Mambo İçin Geldi Rüyası Gerçekleşti - Son Dakika
Magazin

Mambo İçin Geldi Rüyası Gerçekleşti

Mambo İçin Geldi Rüyası Gerçekleşti

İzmir Foça denince akla gelen tek mekan Mambo Beach Club; Rus DJ Jane Dior ile görkemli sezon açılışını dün gece yaptı.

16.06.2013 12:29

İzmir Foça denince akla gelen tek mekan Mambo Beach Club; Rus DJ Jane Dior ile görkemli sezon açılışını dün gece yaptı. DJ Jane Dior, Türkiye'ye bu ikinci gelişi olduğunu belirterek "Rusya'dan Mambo Beach Club'a gelip sahne almak benim rüyamdı ve gerçek olduğu için çok mutluyum" dedi. DJ Jane Dior, gecenin kapanış şarkısını Atatürk'ün 10. Yıl Marşı ile yaptı.

Moskova'da popüler müziğin ve Electro House'un en iyi Dj'i seçildikten sonra dünyanın birçok yerinden davet almaya başlayan Dj Jane Dior, Mambo Beach müşterilerine yaz boyunca unutamayacakları bir gece yaşattı.

İzmir'in doğa harikası Foça Mambo Beach Club'ın 4.sezon açılışında DJ geçidi vardı. Dj Serkan Boral'ın açılışını yaptığı gecede saat 24: 00 itibariyle DJ Jane Dior özel dilek balon şov ve hava fişek gösterisiyle setin başına geçti. Rus dansçı kızların yaptığı dans gösterileri misafirlerin nefesini kesti. Gece 03: 00 itibariyle özel hazırladığı setle dj kabinine geçen Dj İlker Coşkun, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin hızını kesmedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Mambo İçin Geldi Rüyası Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement