Marion Cotillard, Brad Pitt ile İlgili Aşk Dedikodularına Yanıt Verdi - Son Dakika
Magazin

Marion Cotillard, Brad Pitt ile İlgili Aşk Dedikodularına Yanıt Verdi

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin olay yaratan ayrılığı sonrası spekülasyonların ortasında kalan Marion Cotillard, bir televizyon programında iddialar hakkında konuştu.

19.11.2016 15:49  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25 Kasım'da vizyona girecek Allied filminde Brad Pitt'in eşini canlandıran ve sevişme sahneleri ile gündeme bomba gibi düşen Marion Cotillard, katıldığı bir televizyon programında, "Beni ilgilendirmeyen bir durum olduğunda asla hiçbir şeyi kişisel algılamam. Bu yüzden söylentilerin hiçbiri beni ilgilendirmedi." diyerek ayrılık hakkındaki yorumlarını ilk kez kameralar karşısında belirtti.

'O MUHTEŞEM BİR AKTÖR'

41 yaşındaki oyuncu ses getiren ayrılık ile hiçbir ilişkisi olmadığının altını çizdi. Ünlü aktris, ayrılıktan kısa bir süre sonra uzun zamandır ilişki yaşadığı Guillaume Canet ile ikinci bebeklerini beklediklerini duyurmuştu. Brad Pitt ile ilgili olarak ise şu açıklamalara yer verdi: "Kesinlikle bu söylentilere enerji harcayacak değilim. Onun gibi muhteşem bir aktörle çalışmak harikaydı ve hepsi bu kadar"

'BİRKAÇ SENE ÖNCE HAYATIMIN ERKEĞİ İLE TANIŞTIM'

Birkaç senedir ilişkisi olan ve bir çocuk annesi Cotillard daha önce Instagram hesabından "Her şeyden önce, birkaç sene önce, çocuğumun babası olan hayatımın erkeği ile tanıştım ve yeni bebeğimizi bekliyoruz. O, hayatımda tek ihtiyacım olan kişi." ifadelerini kullanmıştı. Brad ve Angelina ikilisini çok sevdiğini belirterek, "Onları sevmeyen ve çok çabuk yargıya geçen medya için tek diyebileceğim, bir an önce kendinlerine çeki düzen vermeleri. Angelina ve Brad derinden saygı duyduğum kişiler ve bir an önce huzur bulmalarını umuyorum." açıklamasını yaptı.

SEVİŞME SAHNELERİ İLE DAMGA VURAN FİLM 25 KASIM'DA VİZYONDA

Brad Pitt ve Marion Cotillard'ın başrollerini paylaştığı "Allied" filmi 25 Kasım'da vizyonda olacak. Filmde iki oyuncunun açık saçık görüntüleri şüphelere neden olmuş, hemen ardından da Angelina Jolie ile Pitt'in ayrılık haberi gelmişti. Brad Pitt ise filmin galasına tek başına katılarak, uzun bir aradan sonra kırmızı halıda yalnız kaldı.

Marion Cotillard, Brad Pitt ile İlgili Aşk Dedikodularına Yanıt Verdi

Son Dakika Magazin Marion Cotillard, Brad Pitt ile İlgili Aşk Dedikodularına Yanıt Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement