Markaların Gözdesi 40'lı Yıldızlar - Son Dakika
Magazin

Markaların Gözdesi 40'lı Yıldızlar

Markaların Gözdesi 40\'lı Yıldızlar

Dünyaca ünlü markalar, son yıllarda koleksiyonlarının tanıtımını, 40'lı yaşlarını süren oyuncu ve modellere emanet ediyor.

15.01.2013 06:03

Yapımcılar, yönetmenler ve ürünlerini geniş kitlelere duyurmak isteyenler; genelde genç ve güzel kadınlarla çalışmayı tercih eder. Ama son dönemde bu anlayış yıkılmaya başladı. Özellikle moda dünyasının önde gelen markaları, yeni koleksiyonlarının tanıtımını 40'lı yaşlarını süren ünlülere emanet ediyor. Son olarak 44 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu/ model Stephanie Seymour; Jason Wu markasının 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonunun tanıtımı için kamera karşısına geçti.

MONICA BELLUCCI

49 yaşındaki İtalyan oyuncu Monica Bellucci, dünyanın önde gelen markalarından Dolce & Gabbana'nın geçtiğimiz yılki kampanyasının yüzü olmuştu.

HELENA CHRISTENSEN

40'lı yaşlardaki oyuncu ve modellerle çalışma modasını başlatan marka olan Reebok; 2010 yılında, o zaman 41 yaşında olan eski top modellerden Helena Christensen'ı yüzü olarak seçmişti.

STEPHANIE SEYMOUR

44 yaşındaki Stephanie Seymour, Jason Wu markası için kamera karşısına geçti.

JULIANE MOORE

Hollywood'un en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen 49 yaşındaki Julianne Moore, geçen yıllara rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Ünlü oyuncu bunu; geçtiğimiz yıl Bulgari markasının yüzü olarak kanıtladı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Markaların Gözdesi 40'lı Yıldızlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement