Masterchef All Star'da eleme adayları belli oldu - Son Dakika
Magazin

Masterchef All Star'da eleme adayları belli oldu

Masterchef All Star\'da eleme adayları belli oldu

Masterchef All Star yarışmasında hafta boyunca eleme adayları olarak belirlenen yarışmacılar açıklandı. Yarışmacılar son bölümde Elon Musk'ın özel şefi Akira Back'ın tabağını yapmak için mücadele etti. En iyi 3 tabak seçildikten sonra kalan yarışmacılar bir diğer turda eleme adayı olmamak için yarıştı. Bayramiç beyazı verilen ikinci turda en iyi tabağı yapan yarışmacı belirlendi ve haftanın son eleme adayı Sefa oldu.

17.09.2023 12:08

Masterchef All Star'da hafta boyunca eleme adayları belli olmuştu. Eleme adayları; Eda, Barbaros, Sergen, Ayaz, Gamze, Dilara olarak açıklanmıştı.

Ekrana gelen son bölümde ise kalan yarışmacılar eleme adayı olmamak için mücadele etti. Yarışmacılar ilk etapta Elon Musk'ın özel şefi Akira Back'ın Ton ve Somon Tamaki isimli tabağını yaptı.

Elon Muskın özel şefi Masterchefe geldi Sadece 3 tabağı seçti...

Yarışmacılara bu tabak için 45 dakika süre verildi. Akira Şefin bu tabağı 27 yıldır yaptığı öğrenildi. Yarışmacıların tabağı yaparken oldukça zorlandığı görüldü.

Gecenin en iyi 3 tabağı tadım sonrası açıklandı. En iyi 3 tabağı Azize, Kıvanç ve Tahsin yaptı. Kalan yarışmacılar bir diğer turda eleme adayı olmamak için yarıştı.

Elon Muskın özel şefi Masterchefe geldi Sadece 3 tabağı seçti...

BAYRAMİÇ BEYAZI VERİLDİ

Yarışmacılara ikinci turda yaratıcı tabak yapmaları için bayramiç beyazı verildi. En iyi tabağı Batuhan yaptı. Son ikiye Sefa ve Esra kaldı. Haftanın son eleme adayı Sefa oldu.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Masterchef All Star'da eleme adayları belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement