Megastar Tarkan, Şehrazat'ın Albüm Teklifini Reddetti - Son Dakika
Magazin

Megastar Tarkan, Şehrazat'ın Albüm Teklifini Reddetti

Söz yazarı ve besteci Şehrazat, Gülşen, Yıldız Tilbe, Hayko Cepkin ve Mustafa Sandal gibi isimlerin yer aldığı yeni bir albüm çıkarıyor. Tarkan'a ise kendisine teklif gönderen Şehrazat'ı reddetti.

11.03.2019 11:21

Şehrazat, 'Plak ve Ben' dergisine bir 'tribute' albüm hazırlığında olduğunu açıkladı. Ünlü söz yazarı ve besteci, albümde yer alması için Tarkan'a da teklif götürdüğünü ancak megastarın teklifini reddettiğini söyledi.

Şehrazat, bir 'tribute' albüm çıkaracağını açıkladı. Plak ve Ben dergisine konuşan ünlü söz yazarı ve besteci, sevilen şarkılarını pop dünyasının ünlü isimlerinin seslendireceğini söyledi.

SEZEN AKSU, GÜLŞEN, YILDIZ TİLBE VE MUSTAFA SANDAL YER ALACAK

Albümde Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Nazan Öncel, Nilüfer, Gülşen, Yıldız Tilbe, Mustafa Sandal, Edis ve Hayko Cepkin yer alacak. Sanatçı dostlarını telefonla arayıp "Albümüme misafir olur musun?" diyerek çağırdığını belirten Şehrazat, "Orası da bir ev, oraya misafir olmak isteyenlerin başımın üstünde yeri var. Birçok arkadaşımla görüştüm, sağ olsunlar hepsi çok nazik davrandılar. Hemen hemen herkes albümde var" dedi.

Megastar Tarkan, Şehrazat'ın Albüm Teklifini Reddetti

"TARKAN KABUL ETMEDİ"

Albümde "Neden Tarkan yok" sorusuna ise Şehrazat "Maalesef Tarkan yok. Aradım, kararına saygı gösteririm" diye yanıt verdi.

Megastar Tarkan, Şehrazat'ın Albüm Teklifini Reddetti

"AJDA 53 YILDIR HAYATIMDA"

2010 yılında "Nefes aldığım süre içerisinde Ajda Pekkan ile çalışmam" diyen Şehrazat, ünlü sanatçıyla nasıl barıştığının detaylarını da anlattı: "10 sene geçti o kızgınlığımızın üstünden. Ajda kıymetlimdir. 53 yıldır hayatımda. Onun değeri, kıymeti harbiyesi başkadır. Bu yola Ajda ile 'Yaz Yaz' şarkısı ile çıktım. Anne evlat arasında bile bu tarz olaylar oluyor. İki kardeş arasında hayli hayli olur. Sevgim, saygım sonsuzdur."

Megastar Tarkan, Şehrazat'ın Albüm Teklifini Reddetti
Megastar Tarkan, Şehrazat\'ın Albüm Teklifini Reddetti

Son Dakika Magazin Megastar Tarkan, Şehrazat'ın Albüm Teklifini Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Elazığlı turan: tam tarkana göre hareket KOMPLEKS kendini beğenmiş hiç bir yardım işinde görmedim duymadım star falan da değil ses zaten yok bazıları sanki sabah akşam dinliyor gibi övüyor çok komik 21 9 Yanıtla
    Yozgatlı Derviş: Hadi,dinimizin emrettiği gibi,yaptığı bağışların reklamını yapmıyorsa?Sev sevme,o başka! 5 8 Ceyhun: Yozgatlı hep öyle derler zaten he he 3 0 Panamalı: Yardım gizli yapılır,önce bir araştır bakalıö tarkan ne gibi yardımlar yapmış? Kabahat tarkanda yaptığı yardımları sama bildirmemesi büyük eksiklik 0 0
  • Emre: Cunku o bir gercek sanatci TARKAN 5 24 Yanıtla
  • Mahmut h.: yabancılar bize gülüyordur heralde Ülkesinde kazanıp parasını yurt dışına çıkaran adama star diyoruz diye..bizede böylesi yakışır devam ..Sonrada döviz niye artıyor dersiniz degilmi 24 4 Yanıtla
  • hülya: ya adam malını mülkünü satıp almanyaya yerleşti oradan ev aldı Paralarımızı yurt dışına döviz olarak çıkartan bu tür kişiler benim için star değildir 22 5 Yanıtla
  • selim: kim mega star !! 15 7 Yanıtla
  • nimet: Tarkanı sevmem ses yok öbürünüde tanımam benim starım Yıldız Tilbe 12 8 Yanıtla
  • bilirkişi mesut: bumu megastar oha oha oha ESKİ ÇAMLAR BARDAK OLDU 14 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement