Meryem Uzerli Canını Son Anda Kurtardı - Son Dakika
Magazin

Meryem Uzerli Canını Son Anda Kurtardı

Meryem Uzerli Canını Son Anda Kurtardı

Meryem Uzerli ve Uğur Polat, yeni dizileri 'Gecenin Kraliçesi'nin Rize'deki çekimlerinde sele yakalandı. Oyuncuların imdadına belediyenin kurtarma ekipleri koştu.

14.11.2015 15:51  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meryem Uzerli ve Uğur Polat, yeni dizileri 'Gecenin Kraliçesi'nin Rize'deki çekimlerinde sele yakalandı. Ayder Yaylası'ndaki sette mahsur kalan oyuncuların imdadına belediyenin kurtarma ekipleri koştu.

SELE YAKALANDILAR

Meryem Uzerli'nin yeni dizisi "Gecenin Kraliçesi"nin çekimleri Fransa'nın Cannes şehrinden sonra Rize'de devam ediyor. Fransa'da yapılan çekimlerde şiddetli yağmur nedeniyle mağdur olan dizi ekibi bu kez Rize'de sele yakalandı.

DİZİ EKİBİ ZOR ANLAR YAŞADI

Cannes'daki çekimleri bitiren ekip, soluğu Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde aldı. Ancak Karadeniz Bölgesi'nde önceki gün başlayan şiddetli yağış nedeniyle dizi ekibi zor anlar yaşadı. Meryem Uzerli ve Uğur Polat'ın sahneleri çekilirken şiddetli yağış nedeniyle bölge ulaşıma kapandı.

MERYEM UZERLİ'NİN YARDIMINA BELEDİYE KOŞTU

Ayder Yaylası'nda mahsur kalan Meryem Uzerli ve Uğur Polat'ın yardımına belediyenin kurtarma ekipleri yetişti. Kurtarma ekibi, Meryem Uzerli ve Uğur Polat'ı Ayder Yaylası'ndan alarak kaldıkları otele götürdü.

ÇEKİMLERE ARA VERİLDİ

Dizinin, çekimlerine ise ara verildi. Uzerli'nin Ozan Güven'le başrolde olduğu "Annemin Yarası" filminin Sırbistan'daki setini de su basmış, çekimler ertelenmişti.

Son Dakika Magazin Meryem Uzerli Canını Son Anda Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • oguz: Keske kurtarmasalarmis bir ..... kurtulurdk 16 5 Yanıtla
  • doh doh: keske ölselermis. 4 15 Yanıtla
  • Osmanlı: Suyuda pisletmislerdir bu capulcular 15 1 Yanıtla
  • Lamia: Bu Meryem Üzerli her filimde oynuyor. Ama biz niye hiç onu ekranda göremiyoruz ? 6 0 Yanıtla
  • KARİZMA: Az daha ölüyolarmış ulan zaten bir gün hepimiz bi sebeple ölücez... M. Uzerli düşünmeyip günah işliyosa tasası bize düşmez.... 4 0 Yanıtla
  • ,,,,,,,: DİZİ GÜNDEME GELSİN DİYE YALAN HABERDİR İNANMIYORUM... 3 0 Yanıtla
  • dogal reklam: reklam en az 100 cesit video resim olurdu 1 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ORTADOĞU BATAKLIĞININ GİRDABINA DÜNYA MİLLETLERİ DE ÇEKİLMEK İSTENİYOR BU DURUM DİREKMAN 3 DÜNYA SAVAŞININ BAŞLAMASINA VESİLE OLACAKTIR KIYAMETE YAKIN BÜYÜK BİR KANLI FİTNE ÇIKAR... 0 1 Yanıtla
  • samsunlu: bunlar memleket memleket dolaşıp güzelim memleketleri kötülemekten başka bişey yaptıkları yok defolup gidin istanbulunuzda izmirinizde çekin filmlerinizi karadeniz sizi istemiyor 1 0 Yanıtla
  • Aslan: Öleydi kurtulaydık pis hürremden 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement