Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulundu - Son Dakika
Magazin

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulundu

Metin Akpınar\'ın kızı Duygu Nebioğlu, Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulundu

Usta tiyatrocu Metin Akpınar'ın gizli tuttuğu kızı Duygu Nebioğlu, Kanal D'nin Neler Oluyor Hayatta programında canlı yayında ilk kez konuştu. Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kızı olduğunu ve çocukluğunda zor zamanlar geçirdiğini anlattı. Ayrıca, babasıyla iletişim kuramadığını ve bir yıl önce dava açtığını belirtti.

13.10.2023 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Metin Akpınar'ın 1988 yılında yaşadığı ilişkiden evlilik dışı kızı olduğu mahkeme kararıyla kanıtlandı. Duygu Nebioğlu, sanatçının biyolojik babası olduğunu öğrendikten sonra mahkemeye başvurarak, DNA testi yapılmasını istedi.

Gizlilik kararı doğrultusunda Akseki Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada Nebioğlu'nun, Akpınar'ın kızı olduğu saptandı.

'NELER OLUYOR HAYATTA?' PROGRAMINA BAĞLANDI

Kanal D'nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı "Neler Oluyor Hayatta" programına usta tiyatrocu Metin Akpınar'ın herkesten sakladığı kızı Duygu Nebioğlu konuk oldu.

Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu ilk kez canlı yayında tüm sırları açıkladı!

Neler Oluyor Hayatta programının sunucuları Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'ya gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. 21 yaşında Metin Akpınar'ın kızı olduğunu öğrendiği andan bu yana başından geçen olayları tek tek anlattı.

Duygu Nebioğlu, aynı zamanda bir ikizi olduğunu belirtti. "Bu konuda konuşmam yasak ancak babam Metin Akpınar'ın iki kızından birisiyim." dedi.

"Annem köye bıraktı, çocukluğumda unutmak istediğim kötü şeyler yaşadım."

Annesi onları Antalya'daki bir köyde bakıcı bir kadına bırakıp gitti. Hayat hikayesi herkesi şoke etti. "Önce bunu kabullenmeye sonra babama ulaşmaya çalıştım. Kendisine ulaşmak hiç kolay olmadı. Kimseyi üzüp yıpratmak için bunları yapmadım.

Bazı konularda iletişim kuramadığımız için kendi hakkımı aramak istedim." dedi. Kamuoyunda kendisine karşı büyük bir tepki de oluştuğunu söyleyen Nebioğlu "Linç kampanyası istemiyorum." dedi.

Çocuk Esirgeme Kurumu'nda bir süre kaldıktan sonra evlatlık alınan Metin Akpınar'ın kızı "Çocukluğumda kötü şeyler var. Hafızamda unutmak istediğim çok kötü görüntü var." dedi.

"Adlarımızı kendimiz koyduk!"

"Babam Metin Akpınar 5 yıl boyunca benimle iletişim kurmadı!"

Çocukluğunda zor zamanlar geçirdiğini belirten Nebioğlu, "Adlarımızı bile kendimiz koyduk." dedi. Yürekleri dağladı…Metin Akpınar'ın kendisini ilk gördüğünde çok şaşırdığını söyleyen Nebioğlu "Bir akşam 7'de oturduk, sabah 7'ye kadar sohbet ettik.

Ona uzun uzun yaşadığım her şeyi anlattım. O gün beni bağrına bastı kendisi." dedi. Metin Akpınar'ın kendisini baştan beri kabullendiğini ancak onunla umduğu kadar görüşemediğini söyleyen Nebioğlu, "Ben babamı hiç üzmek istemedim.

Ama o bana zamanını ayıramıyormuş gibi oldu. Sanki onu rahatsız ediyormuşum gibi hissettiğim zamanlar oldu." diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Babasının 5 yıl boyunca onunla doğrudan iletişim kurmadığını, çalışanı yolu ile iletişim kurduğunu söyledi. Bu sözleri stüdyoya bomba gibi düştü!

"14 yıl içinde senede bir kere görüştük!"

14 yıl içinde babası olan usta oyuncu Metin Akpınar ile senede bir kere görüşebildiğini söyledi. Yalnızca Babalar Gününde kendisine vakit ayırdığını söyledi. "Senelerce babam zarar görmesin diye sessiz kaldım. İletişim kuramayınca kırıldım, sinirlendim, öfkelendim. İkna edemeyince mahkeme açtım." dedi.

Bir yıl önce babası Metin Akpınar'a dava açan Nebioğlu," Benim gözüm parada değil. Yarın bir gün Allah korusun babam vefat ederse ben bu parayı hayvanlar için kullanacağım.

Bu davayı açmak zorunda kaldım." dedi. 82 yaşında baba olduğu ortaya çıkan usta oyuncu Metin Akpınar'ın kızının bu açıklamalarına ne cevap vereceği ise merak konusu!

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement