Modanın Kalbi Kuşadası'nda Atacak - Son Dakika
Magazin

Modanın Kalbi Kuşadası'nda Atacak

International Kuşadası Shopping Fashion Days, ünlü moda tasarımcıları, markalar, modeller ve sanatçıların katılımıyla 19-25 Ağustos tarihleri arasında Kuşadası'nda gerçekleşecek.

02.08.2013 16:27

International Kuşadası Shopping Fashion Days, ünlü moda tasarımcıları, markalar, modeller ve sanatçıların katılımıyla 19-25 Ağustos tarihleri arasında Kuşadası'nda gerçekleşecek.

Kuşadası, adıyla özdeş 'Altın Güvercin Şarkı Yarışması'ndan sonra moda severlere yönelik düzenleyeceği yeni bir organizasyonla adını bir kez daha dünyaya duyurmaya hazırlanıyor. Türkiye ve dünya modasının gözü, 19-25 Ağustos tarihleri arasında yapılacak International Kuşadası Shopping Fashion Days'te olacak. Yerli ve yabancı çok sayıda moda tasarımcısı, markası ve moda severin katılımıyla bu yıl ilki gerçekleşecek program kapsamında defileler, workshop'lar, söyleşiler, yarışmalar ve daha birçok sürpriz olacak. Ayrıca müzik ve şov dünyasının ünlüleri de canlı performanslarıyla yer alacak.

PODYUMDA ÜNLÜLER GEÇİDİ

International Kuşadası Shopping Fashion Days'e moda editörleri, blogger'lar, tasarımcılar, üniversitelerin moda tasarım öğrencileri de katılacak. Kuşadası sahil bandında bir hafta sürecek şovlarda ünlü modacılar Ramazzo Roma, Alexander Arytyunov, Datuna Sulikashvili, Rusadze, Dumitru Lana Valeria ve Gülçin Mutlu'nun kreasyonları, Bora Kaskan'ın kreografisiyle podyuma taşınacak. Programların moderatörlüğünü ise Yavuz Seçkin yapacak.

International Kuşadasi Shopping Fashion Days'in defilelerinde ise Şenay Akay, Eylem Şenkal, Elif Ece Uzun, Irmak Atuk, Gürcistan'ın Penelope Cruz'u Kristina Kipshidz ve Kırgız model Nina Katelnikova da podyumda boy gösterecek. Ayrıca Cem Adrian, Ece Gürsel, DJ. FTV, Carnaval Turco, Shaka Muv, DJ. Viktoria ve Grup Samba da etkinliklere müzikleriyle renk katacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Modanın Kalbi Kuşadası'nda Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement