Vahşi cinayete kurban giden Arzu Aygün'ün kızının sözleri Müge Anlı'yı ağlattı: Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem! - Son Dakika
Magazin

Vahşi cinayete kurban giden Arzu Aygün'ün kızının sözleri Müge Anlı'yı ağlattı: Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem!

Samsun'da 42 gündür haber alınamayan 2 çocuk annesi 35 yaşındaki Arzu Aygün'ün cesedi çuval içinde ve çürümüş halde ormanlık alanda bulundu. Programda bir süredir Aygün'ün dosyasını işleyen Müge Anlı, genç kadının acılı kızının sosyal medyada paylaştığı sözleri okurken gözyaşlarını tutamadı.

28.01.2021 13:48  Güncelleme: 16:49

Türkiye bu sabah bir kadın cinayeti haberiyle daha sarsıldı. Atakum ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Arzu Aygün'den 17 Aralık'ta evden ayrıldığın beri haber alınamıyordu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri, Aygün'ü bulmak için çalışma başlattı. Olayla ilgili kayıp kadının sevgilisi olduğu ileri sürülen Muharrem C. gözaltına alındı. Muharrem C. suçunu itiraf etti ve cesedin bulunduğu yeri gösterdi.

Aygün'ün cesedi Samsun'un Terme ilçesinin Gökçeağaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda çuval içinde çürümüş halde bulundu. Kadının cesedi otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

"BU SEFER BENİM ANNEM"

42 gündür kayıp olan Arzu Aygün bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranıyordu. Bu sabah programa bağlanan Aygün'ün kızı Nazlı Sevgi'nin sözleri ekran başındakileri duygulandırdı. Müge Anlı, Nazlı Sema'nın sosyal medya hesabından paylaştığı, "Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem" sözlerini görünce ise gözyaşlarını tutamadı.

Vahşi cinayete kurban giden Arzu Aygün\'ün kızının sözleri Müge Anlı\'yı ağlattı: Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem!
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Vahşi cinayete kurban giden Arzu Aygün'ün kızının sözleri Müge Anlı'yı ağlattı: Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Tatli sert: Şu ekranlarda rol yapmayan kendi gibi kalbi güzel kardeşim muge sana laf söyleyenlere kanallarda çok programlar var kendi layiklari gitsin onları izlesinler 27 4 Yanıtla

Advertisement