Nesrin Cevadzade'nin Menajerinden 'La Casa De Papel' açıklaması: Görüşmeler Olumlu - Son Dakika
Magazin

Nesrin Cevadzade'nin Menajerinden 'La Casa De Papel' açıklaması: Görüşmeler Olumlu

LaCasaDePapel'de 'İstanbul' karakterine can vereceği söylenen Nesrin Cevadzade'nin dizide yer alacağı haberlerine menajerinden doğrulama geldi. Menajer, "Çıkan bazı haberler doğru. Görüşmeler olumlu" dedi.

07.07.2018 12:54  Güncelleme: 12:59

3. sezonunun çekileceği müjdesi verilen fenomen dizi La Casa De Papel'de 'İstanbul' karakteriyle kadroya dahil olacağı konuşulan Nesrin Cevadzade Türk hayranlarını heyecanlandırmıştı. Güzel oyuncunun menajeri Selin Kök haberleri doğrular nitelikte bir açıklama yaptı. Kök şöyle konuştu: "Çıkan bazı haberler doğru. Görüşmeler sürüyor. İlk görüşmeden olumlu sonuç çıktı" diyerek oyuncunun hayranlarına müjdeyi verdi.

Nesrin Cevadzade'nin Menajerinden 'La Casa De Papel' açıklaması: Görüşmeler Olumlu

YER ALDIĞI HER PROJEDE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR

Yer aldığı projelerde performansıyla dikkatleri üzerine çeken Nesrin Cevadzade'nin menajeri açıklamasına şöyle devam etti;"Canlandırılacak karakterle ilgili şimdilik bir bilgi vermem doğru olmaz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene İspanyol yapımı El Desentierro adlı sinema filminde kamera karşısına geçti ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Tercih edilmesinde önemli faktörlerden biri de bu olsa gerek..." diye konuştu.

Nesrin Cevadzade'nin Menajerinden 'La Casa De Papel' açıklaması: Görüşmeler Olumlu

"BİRDEN ÇOK YABANCI DİL BİLMESİ ONU FARKLI KILIYOR"

Oyuncunun menajeri görüşmelerin olumlu gittiğini ve oyuncunun meslektaşlarına birden çok yabancı dil bilidiği için fark attığını söyledi. Menajer Kök, "Bir görüşme daha yapılacak. Nesrin Hanım 4-5 dil bilen bir oyuncu, bu onu daha da farklı kılıyor." dedi.

Nesrin Cevadzade\'nin Menajerinden \'La Casa De Papel\' açıklaması: Görüşmeler Olumlu

Son Dakika Magazin Nesrin Cevadzade'nin Menajerinden 'La Casa De Papel' açıklaması: Görüşmeler Olumlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ..: Ya bu nie oynuyor ki yaaa adammi kalmadi ulkede 2 4 Yanıtla
  • profesör: takıma hoşgeldin bremın 0 0 Yanıtla
  • Turkuaz: Walla artislerin once betan saat hadise acun hulya avsar gibi bolucu mu hain mi ona bakmam lazim onune geleni izlemiyorum artik. Herkese tavsiye ederim para kazandirmayin her malosa. Hadise denen burda parayi biriktirip belcikaya yolluyir ben oranin vatandasiyim diyor heeee vatansever gozukmye calistigina bakmayin herkes iki yuzlu para icin her bok oluyorlar. Ben izlemiyorum kimin ne oldugunu da Turk milleti goruyir sanmayin ki koruz. Kadin programi sunan biri var atv de evlendirme programi sozum ona onunda vatansevet sanmayin krndisi paragoz bolucu biridit seda sayan da salak ama iste yalakalikla yapio isleri. Adam gibi isini bilrn vatansever sanatci artist ogretim gorevlisi doktor hemsire memur istiyoruz boluculeri atin sakin acimayin cunku onlar firsat gecse size acimaz. Mehmetcigimizi evladini seven gozunu acsin etnik dini boluculuk yapanlari aranizda barindirmayin. Doguda ogretmenlik yaptim sukut kurt kardeslerim vatansever cogu vermedi hdpye. Bu secimde chpkkcilar verdi. Bundan sonra oldurulen insanlardan sehitlerden gecende Agri da oldurulen dahil hepsinden chpkkcilar ve hdpkkklar sorumludur. Allh kotulerin hesabini sorar hic merak etmeyin. Olsem icim rahat Turk milleti dogusu batisi kuzeyi guneyi et tirnak degil kanla bagli Allahim daha da guclenrisin birligimizi ve guzel ulkemi kotulerden korusun 0 0 Yanıtla

Advertisement