Onur Tuna ile Sevda Erginci'nin Paylaşımı Olay Oldu - Son Dakika
Magazin

Onur Tuna ile Sevda Erginci'nin Paylaşımı Olay Oldu

Onur Tuna ile Sevda Erginci\'nin Paylaşımı Olay Oldu

Yasak Elma dizisinde rol alan Sevda Erginci, rol arkadaşı Onur Tuna ile çekildiği fotoğraf sosyal medyada olay oldu. İkilinin arasında boy farkının dikkat çektiği fotoğrafa, Erginci "uzun mesafeli ilişki" notunu düştü.

31.10.2018 11:01  Güncelleme: 11:07

Sevda Erginci'nin Onur Tuna ile aşk yaşayıp yaşamadığı konuşulurken, Erginci'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. 1, 65 cm boyundaki Sevda Erginci, 1,95'lik rol arkadaşı Onur Tuna ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak "uzun mesafeli ilişki" yazdı.

DİZİ AŞKI GERÇEK Mİ OLDU?

Ünlü oyuncunun bu paylaşımı sonrasında fotoğraf pek çok beğeni alırken, akıllara dizi aşkı gerçek mi oldu? Sorusunu akıllara getirdi. İkili isimli dizide birlikte rol alıyor.

Onur Tuna ile Sevda Erginci'nin Paylaşımı Olay Oldu

SEVDA ERGİNCİ KİMDİR?

Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatoya okul yıllarıda başlayan Erginci, bir dönem piyona eğitimi de almıştır. 3 yıl boyunca Flamenko yapan Sevda Erginci, Yıldız Kenter'den oyunculuk eğitimi almıştır. Ozan Güven tarafından keşfedilen Erginci'nin ilk olarak "Koyu Kırmızı" dizisinde boy göstermiştir.

Onur Tuna ile Sevda Erginci'nin Paylaşımı Olay Oldu

İlk sinema filmini ise Türkan Şoray'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Uzaklarda Arama filmi ile çeken Sevda Erginci, Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle kariyerine devam etmiş ve son olarak Yasak Elma dizisinde boy göstermeye başlamıştır.

ONUR TUNA KİMDİR?

16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale'de dünyaya geldi. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Onur Tuna aynı zamanda Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı. Müzikle de ilgilenen Tuna'nın kendine ait şarkıları da bulunmaktadır.

Onur Tuna ile Sevda Erginci'nin Paylaşımı Olay Oldu

DİZİ VE FİLMLERDE YER ALDI

Onur Tuna, Ortaokul ve lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. İzmir'de üniversite hayatına devam ederken 4 yıl profesyonel mankenlik yaptı. İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Onur Tuna, senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı 2011 yılında ATV'de yayınlanan "Hayat Devam Ediyor" adlı dizide Siraç Bakırcı karakterini canlandırırken dizide Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Menderes Samancılar ile birlikte rol aldı.

Onur Tuna ile Sevda Erginci'nin Paylaşımı Olay Oldu

2014 yılında başrolleri Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek'in paylaştığı "Bi Küçük Eylül Meselesi" adlı sinema filminde rol aldı. 23 Aralık 2014 tarihinde TRT ekranlarında yayınına başlayan ve ilk 9 bölümünün yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı Bir Osmanlı Polisiyesi olan "Filinta" adlı dizide Onur Tuna (Filinta Mustafa) karakterini canlandırırken; Mehmet Özgür (Kadı Gıyaseddin Hatemi), Damla Aslanalp "Lara Zaharyas", Serhat Tutumluer (Boris Zaharyas), Naz Elmas (Azize), Yosi Mizrahi (Esad Paşa), Kayra Şenocak (Hasan), Bülent Alkış (Padişah) gibi isimler rol aldı.

Onur Tuna ile Sevda Erginci'nin Paylaşımı Olay Oldu

Son Dakika Magazin Onur Tuna ile Sevda Erginci'nin Paylaşımı Olay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement