Ortadoğu'nun Versace'si Bodrum'da - Son Dakika
Magazin

Ortadoğu'nun Versace'si Bodrum'da

Ortadoğu\'nun Versace\'si Bodrum\'da

Dünyada pek çok ünlü yıldızın tercih ettiği Lübnan asıllı moda tasarımcısı Elie Saab, Bodrum'da ailesiyle gözlerden uzak tatil yaptı.

22.08.2012 16:03

Küçük yaşta dikişle tanışan ve bugün dünyada pek çok ünlü yıldızın tercih ettiği Lübnanlı moda tasarımcısı Elie Saab, Bodrum'da ailesiyle gözlerden uzak bir tatil yaptı. Elie Saab, eşi Claudine, oğulları Celio, Elie Jr. ve Michel'le birlikte kiraladıkları 'Merve' isimli lüks teknede Ege'nin mavi sularının tadını çıkardı. Beyrut'tan Bodrum'a gelen Elie Saab, bir hafta boyunca Bodrum koylarında ailesiyle birlikte tatil yaptı.

TEKNEDE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİLER!

Saab Ailesi'nin Bodrum'daki tatiline Aslıhan Doğan da eşlik etti. Sadece Şamdan Plus'ın görüntülediği bu fotoğraflar, bir aşkı da ortaya çıkardı. Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Aslıhan Doğan, meğer Elie Saab'ın oğlu Celio ile yaklaşık 1.5 yıldır flört ediyormuş. Mutlulukları gözlerden kaçmayan çifte, o gün teknede Aslıhan Hanım'ın yakın arkadaşı Selin İmer de eşlik ediyordu. Aslıhan Hanım, Saab Ailesi'ne Bodrum tatili boyunca rehberlik de etti. Elie Saab ve ailesi, pazar günü Türkiye'den ayrıldı.

'Ortadoğu'nun Versace'si' olarak bilinen Elie Saab, 2002 yılında Oscar ödüllü Halle Berry'i giydiren ilk Lübnanlı tasarımcı olarak tarihe geçti. O günden beri Rihanna'dan Emma Watson'a, Beyonce'den Kristen Stewart'a birçok yıldızın tercihi oldu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ortadoğu'nun Versace'si Bodrum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement