Oyuncu da İzleyici de Müzikal Açlığı İçinde - Son Dakika
Magazin

Oyuncu da İzleyici de Müzikal Açlığı İçinde

Oyuncu da İzleyici de Müzikal Açlığı İçinde

Geçtiğimiz yıllarda yer aldığı 'Casablanca' müzikalindeki performansıyla beğeni toplayan Yeşim Salkım, 19 Şubat'ta 'Bizim Şarkımız' adlı müzikalle yeniden....

05.02.2012 06:03

Geçtiğimiz yıllarda yer aldığı 'Casablanca' müzikalindeki performansıyla beğeni toplayan Yeşim Salkım, 19 Şubat'ta 'Bizim Şarkımız' adlı müzikalle yeniden tiyatro sahnesine çıkacak.

70'LERİN ŞARKILARI

1970'lerin İstanbul'unda geçen 'Bizim Şarkımız'da, 'Zeynep'i canlandıracağını söyleyen Salkım; karakteriyle ilgili şu bilgileri verdi: "Zeynep, 40'lı yaşlarda bir söz yazarı... Kendinden 15 yaş genç bir söz yazarıyla tanışıyor. Brbirlerine aşık oluyorlar ve birlikte güzel şarkılar yapmaya başlıyorlar... Oyunda, 60'lı ve 70'li yılların çok sevilen şarkıları söylenecek. Çoğu oyuncunun ve izleyicinin müzikale açlık duyduğunu biliyorum. Çok iyi oyuncular ve müthiş bir yönetmenle çalışıyorum. Benim için müzikalde oynamak çok ayrı bir keyif. Seyirciler de aynı keyfi alır umarım."

SENARYO BAŞAR'IN

Zeynep Talu'nun yapımcılığında sahneye konan müzikalin senaryosuna usta yazar Kürşat Başar imza attı. Mehmet Ergen'in yönettiği oyunda; Yeşim Salkım'ın yanı sıra Aras Berkay Özideş, Erhan Yazıcıoğlu, Tülay Özer, Hale Caneroğlu, Buket Dereoğlu ve Ziya Kürküt de rol alıyor. İstanbul İSOV Sakıp Sabancı Konferans Salonu'nda, 19 Şubat'ta perdelerini açmaya hazırlanan müzikalin oyuncuları, " Türkiye'nin müzikal açlığını 'Bizim Şarkımız' ile gidereceğiz" diyor.

3.5 AYDA 28 KİLO VERDİ

Müzikalde 'Cevdet' adlı müzik yapımcısını canlandıran Erhan Yazıcıoğlu, 3.5 ay içinde 124 kilodan 95'e düştüğünü belirterek, şunları söyledi: "Ben şeker hastasıyım. Günde üç kez insülin, 14 tane de ilaç alıyordum. Mide ameliyatı olduktan sonra ilaçlarla işim bitti. Yeniden doğmuş gibiydim. Yürümenin koşmanın keyfine vardım."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Oyuncu da İzleyici de Müzikal Açlığı İçinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement