Robert De Niro'nun torununa uyuşturucu tedarik ettiği düşünülen kişi yakalandı - Son Dakika
Magazin

Robert De Niro'nun torununa uyuşturucu tedarik ettiği düşünülen kişi yakalandı

Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu Leandro De Niro Rodriguez, fentanil katkılı haplar nedeniyle yaşamını yitirdi. Uyuşturucu satıcısı olarak bilinen bir kadın Leandro'nun ölümüyle ilgili gözaltına alındıktan sonra cezaevine gönderildi.

14.07.2023 15:57  Güncelleme: 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu Leandro De Niro Rodriguez, fentanil katkılı haplar nedeniyle yaşamını yitirdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada bir kişi tutuklandı.

EVİNDE ARAMA YAPILDI

Dış basında yer alan haberlere göre, "Percocet Princess" olarak bilinen bir kadın uyuşturucu satıcısı New York Polis Departmanı tarafından Leandro'nun ölümüyle ilgili olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Kadının 20 yaşında olduğu ve evinde uzun saatler arama yapıldığı öğrenildi. Uyuşturucu satışıyla suçlanan kadının bugün mahkemeye çıkması bekleniyor.

19 yaşında hayatını kaybeden gencin aşırı doz nedeniyle yaşamını yitirmiş ve cansız bedeninin yanında uyuşturucu maddeler bulunmuştu.

Robert De Niro'nun torununun ölümüyle ilgili bir uyuşturucu madde satıcısı tutuklandı
Robert De Niro\'nun torununa uyuşturucu tedarik ettiği düşünülen kişi yakalandı

Son Dakika Magazin Robert De Niro'nun torununa uyuşturucu tedarik ettiği düşünülen kişi yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Coronaci : 19 yasinda be el vijdan kimin torunu oldugunun ne onemi var hayatinin baharinda calinan hayaller insallah hapiste curursun satici 1 0 Yanıtla

Advertisement