Rüzgar Aksoy - Yasemin Sancaklı... KIR DÜĞÜNÜ İLE EVLENDİLER! - Son Dakika
Magazin

Rüzgar Aksoy - Yasemin Sancaklı... KIR DÜĞÜNÜ İLE EVLENDİLER!

Rüzgar Aksoy - Yasemin Sancaklı... KIR DÜĞÜNÜ İLE EVLENDİLER!

Oyuncu Rüzgar Aksoy, uzun zamandır aşk yaşadığı dans sanatçısı Yasemin Sancaklı ile nikâh masasına oturdu. Polonezköy'de gerçekleşen kır düğününe çok sayıda ünlü isim katıldı. Törenden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

04.09.2023 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Adanalı', 'Kara Sevda', 'Ramo', 'Kuruluş: Osman' ve 'Kin' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Rüzgar Aksoy, 3 Ocak'ta Fransa'nın başkenti Paris'te evlilik teklif ettiği dans sanatçısı Yasemin Sancaklı ile hayatını birleştirdi.

KIR DÜĞÜNÜ

Polonezköy'de düzenlenen kır düğününe birçok ünlü katılırken, çiftin nikah şahitliğini oyuncu Bora Cengiz ve Yiğit Uçan yaptı.

Oyuncu Rüzgar Aksoy ile Yasemin Sancaklı evlendi

"İYİ Kİ SİZ"

Törenden renkli karelerin sosyal medyada paylaşıldığı düğün sonrası ortak mesaj paylaşan Sancaklı ve Aksoy, dostlarına teşekkür etti.

Rüya gibi geldi geçti. Çok güzeldi. Bize gönül verip, anılarımızı paylaşan tüm dostlara teşekkür ederiz. Harika insanlarla yolarımız kesişmiş. Ailemize, dostlarımıza emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. İyi ki siz.

Oyuncu Rüzgar Aksoy ile Yasemin Sancaklı evlendi

SANCAKLI'DAN SOYADI HAMLESİ

Düğün töreninde köpeklerine de gelinlik ve damatlık giydiren ikiliden Yasemin Sancaklı'nın, düğünün ardından soyadına Aksoy'u da ekmesi dikkatlerden kaçmadı.

Oyuncu Rüzgar Aksoy ile Yasemin Sancaklı evlendi

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Rüzgar Aksoy - Yasemin Sancaklı... KIR DÜĞÜNÜ İLE EVLENDİLER! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement