Sanatçı Yurdaer Okur, Babasını Toprağa Verdi - Son Dakika
Magazin

Sanatçı Yurdaer Okur, Babasını Toprağa Verdi

Tiyatro ve dizi oyuncusu Yurdaer Okur'un babası Yusuf Okur kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Yusuf Okur, memleketi Ordu'nun Perşembe ilçesinde toprağa verildi.

07.05.2019 20:04  Güncelleme: 00:33

Samsun'da, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden tiyatro ve dizi oyuncusu Yurdaer Okur'un babası Yusuf Okur (72), memleketi Ordu'nun Perşembe ilçesinde toprağa verildi.

Sanatçı Yurdaer Okur, Babasını Toprağa Verdi

KALP YETMEZLİĞİ SEBEBİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Tiyatro ve dizi oyuncusu Yurdaer Okur'un babası Yusuf Okur, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gece saatlerinde yaşamını yitirdi. 3 çocuk babası Yusuf Okur'un cenazesi toprağa verilmek üzere Samsun'dan memleketi Ordu'nun Perşembe ilçesi Çaytepe Mahallesi'ne getirildi. Kavraz Cami'de ikindi vakti kılınan cenaze namazına sanatçı Yurdaer Okur ve ailesinin yanı sıra Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak ve vatandaşlar katıldı. Yurdaer Okur, cenazede taziyeleri kabul etti. Yusuf Okur'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Sanatçı Yurdaer Okur, Babasını Toprağa Verdi
Sanatçı Yurdaer Okur, Babasını Toprağa Verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Sanatçı Yurdaer Okur, Babasını Toprağa Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Yusuf Ziya: Allah Rahmet Eylesin 13 0 Yanıtla
  • Piskopat Avcisi,: Cavusun oğlu, birak sen simdi ysk yi filan. sen git yengeyi getir prag dan. Özledik! 0 3 Yanıtla

Advertisement