Savaşçı 71. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Şehit Düşen Kim? - Son Dakika
Magazin

Savaşçı 71. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Şehit Düşen Kim?

Savaşçı 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV'nin pazar günleri ekrana getirdiği Savaşçı dizisi son bölümde Tim, Elsa ve Melik tarafından baskına uğratılmıştı. Savaşçı yeni bölüm fragmanında Türk Bayrağı'nı indirmemek için verilen cansiparane mücadele görülüyor. Fragmanda taşınan naaş kime ait? İşte Savaşçı 71. yeni bölüm fragmanı...

18.04.2019 16:41

Savaşçı 71. yeni bölüm fragmanı Fox TV tarafından yayınlandı. Pazar gününün en çok izlenen dizisi Savaşçı'nın son bölümünde heyecan dorukta idi. Kılıç Timi, ağır silahlarla birlikte çok sayıda terörist tarafından kuşatılmıştı. Albay Kopuz takviye güç olarak yola çıkmıştı. Savaşçı yeni bölüm fragmanında bir şehit naaşı taşınması merakları artırıyor. Şehit düşen kim, Yusuf mu yoksa İlyas mı? Ayrıca fragmanda Elsa'nın ağır yaralandığı ve zor nefes aldığı sahne de dikkatleri çekiyor. Savaşçı yeni bölümü 21 Nisan Pazar günü ekrana gelecek.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı 70. son bölümde Kılıç Timi'nin olduğu karargah, Elsa ve Melik'in başında olduğu teröristler tarafından ağır silahlarla kuşatılır. Haberi duyan Kopuz Albay, destek timi ile yola çıkar.

Diğer yandan ise albayın kardeşi Murat, saldırıya uğruyor. Murat, bu saldırıdan sağ çıkabilecek mi? Yoksa ölecek mi? Ateş çemberinde kalan Kılıç Timi nasıl kurtulacak?

Astsubay Bayram komutasındaki Kılıç Timi, Lazar ve adamları tarafından pusuya düşürülmüştür. Kılıç Timi bombanın infilak etmesiyle savrulan İlyas'ın şehit mi oldu gerilimini yaşarken, aynı zaman da Kağan ve Haydar komutanlarını kurtarmak için teröristleri bir an önce püskürtmek zorundadır...

Diğer tarafta ise Elsa ve Melik'in farklı bir saldırı yöntemiyle karşı karşıya kalan Kağan, Yörük Haydar ve Kıbrıslı Batur'un pes etmeye niyeti yoktur. Ancak son anda gelişen beklenmedik bir durum Elsa ve Melik kadar Kağan ve Haydar'ı da şaşkına uğratacaktır. Olayların seyri bir anda değişirken, Albay Kopuz gerilimin gittikçe yükseldiği karargahta, oğlunu dua ederek bekleyen Selver'e iyi bir haber verebilecek midir?

Savaşçı 71. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Şehit Düşen Kim?

Son Dakika Magazin Savaşçı 71. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Şehit Düşen Kim? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement