Savaşçı 74. Son Bölüm İzle: Savaşçı 75. Yeni Bölüm Fragmanı - Son Dakika
Magazin

Savaşçı 74. Son Bölüm İzle: Savaşçı 75. Yeni Bölüm Fragmanı

Savaşçı 74. Son Bölüm İzle: Savaşçı 75. Yeni Bölüm Fragmanı

Savaşçı 74. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Heyecanla izlenen son bölümden sonra Savaşçı 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı aranmaya başlandı. Soluk soluğa geçen son bölümde Bozok ve Yörük, üniformalarını çıkarmış ve sınırötesi harekete girmişti. Melik'in eline geçen ikili kurtulabilecek mi? İşte Savaşçı 74. son bölüm tamamı...

13.05.2019 08:40

Savaşçı 74. son bölümü dün akşam Fox TV ekranlarında heyecanla izlendi. Son bölüm sonrasında ise Savaşçı 75. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Savaşçı son bölümde İlyas'ın vurulması sonrasında Bozok ile Yörük, kendi başlarına harekete geçerler ve sınırötesinde operasyon yaparlar. Üniformalarını çıkaran ikiliyi, Melik'in Türk askeri olmadığını ikna ettiği Amerikan askerleri ile köşeye sıkıştırır. Melik'in eline geçen Bozok ile Yörük için Kopuz Albay harekete geçer. Fakat zamanında yetişebilecek mi? Son bölüm tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SAVAŞÇI 75. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Savaşçı son bölümü yine aksiyon sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Tim'in iki gözüpek adamı Haydar Yüzbaşı ile Kağan Yüzbaşı, bir karar verip sınırötesine geçerler. Uluslararası soruna dönüşen bu olay sonrasında ikili ünformalarını çıkarıp sivil olarak hareket ederler. ABD askerlerini kandıran Melik ise ikiliyi köşeye sıkıştırıp ele geçirir. Silahını doğrultuğu Yörük ile Haydar'ı kurtarmak için Kopuz Albay zamanında yetişebilecek mi? Savaşçı 75. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman sizlerle paylaşacağız.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı son bölümde; Melik Yörük Haydar'ın ailesinin hayatına karşılık, Kılıç Timi'nin ele geçirdiği üç teröristi istemiştir. Bu takası reddeden Yüzbaşı Haydar, Melik'i öldürmek isterken, onu durdurmaya çalışan İlyas'ı yanlışlıkla vurmuştur. Astsubay Bayram, İlyas'ı hayatta tutmak için müdahale ederken, Melik üç teröristi almaya kararlıdır. Yörük Haydar her şeye rağmen yakalanan teröristleri vermemek için diretse de Kağan Bozok zor bir karar vermek zorundadır.

Savaşçı 75. son bölümde; karargaha,Kılıç Timi'yle ilgili gelen bilgi, ortalığı karıştırır ve Yüzbaşı Kağan'ın beklenmedik hamlesi Albay Kopuz'la aralarında gerilime sebep olur. İlyas acil hastaneye yetiştirilmeye çalışılırken Kağan Bozok ve Haydar Bozkurt zaman kaybetmeden sonu belirsiz bir yola girmek için harekete geçerler.

Son Dakika Magazin Savaşçı 74. Son Bölüm İzle: Savaşçı 75. Yeni Bölüm Fragmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement