Şenay Düdek: Barış Manço Bekar Olduğu Dönemde Seyyal Taner'den Hoşlanıyordu - Son Dakika
Magazin

Şenay Düdek: Barış Manço Bekar Olduğu Dönemde Seyyal Taner'den Hoşlanıyordu

Şenay Düdek: Barış Manço Bekar Olduğu Dönemde Seyyal Taner\'den Hoşlanıyordu

Magazin yazarı Şenay Düdek, Barış Manço'nun bekar olduğu dönemde gizli bir sevgilisi olduğunu belirtti. "Bu kız Seyyal Taner'di. Daha sonra afişe oldukları için burada anlattım" dedi.

01.02.2016 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Magazin yazarı Şenay Düdek, 17 yıl önce hayatını kaybeden sanatçı Barış Manço ile ilgili dikkat çeken bir anısını paylaştı. Instagram hesabından yazdığı mesajda Barış Manço'nun bekar olduğu dönemde gizli bir sevgilisi olduğunu yazan Şenay Düdek, "Bu kız Seyyal Taner'di...Daha sonra afişe oldukları için burada anlattım..." ifadelerini kullandı.

"HER GECE KAPISINA GÜL BIRAKTIRIRDI"

Manço'nun Seyyal Taner'e hayranlığı olduğunu ve her gece kapısına gül bıraktırdığını yazan Şenay Düdek, 1978 yılında İzmir'de geçen o anısını şöyle anlattı:

"BARIŞ MANÇO'NUN ÜNLÜ GİZLİ AŞKI"

Barış Manço ve gizli aşkı- Çok iyi iki dosttuk. Sırdaştık... Hiç kırılmadık. 1978 olabilir... İzmir Fuarı. Ben o tarihte gencecik bir gazeteciyim. Rahmetli Barış her geldiğinde, üvey babası ile Karaca Oteli'nde kalırdı.

"AYNI KADRODA ÇALIŞTIĞI BİR SANATÇI ARKADAŞINA AŞIK OLMUŞTU"

O aralar bekardı. Ama aynı kadroda çalıştığı bir sanatçı dostuna aşık olmuştu. Kızın hiçbir şeyden haberi yoktu. Barış bir görevli ile anlaşmış. Her sabah el, ayak çekilince kızın kapısına kırmızı bir gül bıraktırırdı. Kız da benim çok yakın dostumdu. Bir akşam meşhur Topçu'da tüm kadro yemek yerken kız "Yahu kimdir bilmiyorum. Kafayı sıyıracağım. Hıyarın biri her sabah kapımın önüne bir gül bırakıyor.Kimsen çal kapıyı söyle değil mi?" diye konuşmaya başladı... Barış kıpkırmızı oldu... Ben de... Barış o gülleri bıraktırmaya, o naifliğe devam etti. Fuar bitiminde ben dayanamadım.

"O GÜLLERİ BARIŞ MANÇO'NUN BIRAKTIRDIĞINI SÖYLEDİM"

Barış'ın da izni ile. O gülleri Barış'ın bıraktırdığını söyledim.

"BEN DE ONDAN ÇOK HOŞLANIYORDUM"

Kız ki o da bekardı, "Yahu niye söylemedi ben de ondan çok hoşlanıyordum" dedi... Bu kız Seyyal Taner'di... Daha sonra afişe oldukları için burada anlattım...

"HARİKA BİR İNSAN, GERÇEK SANATÇIYDI"

Benim için adamdı, Harika bir insan, gerçek sanatçıydı. Nurlar içinde yat... Bu arada Barış'ın kıyafetlerinin çoğunu İzmirli modacı benim de can dostum Ertan Kayitken dikerdi..."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Şenay Düdek: Barış Manço Bekar Olduğu Dönemde Seyyal Taner'den Hoşlanıyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Tekin: Ah Şenay abla vah Şenay abla yokmuydu daha ilgi çekici bir haber Adam öleli 17 yol olmuş sen neyin peşindesin daha güncel haberleri yaz yada paylaş.. Bak Müge anlı ne oldu nerelere geldi bir zamanlar beraberdiniz sen nerede Müge anlı nerede ...! 6 1 Yanıtla
  • Habip : Ağızdan çıkan her şeyin haber olacağını bilerek konuşmak gerek. 1 0 Yanıtla
  • Azat: Düdük düdük 1 0 Yanıtla
  • has an: senlede varmiydi ilişkisii 0 0 Yanıtla

Advertisement