Şener Şen'in Yol Ayrım'ı Filmi, Oscarlı Yönetmenin Filmine Benziyor - Son Dakika
Magazin

Şener Şen'in Yol Ayrım'ı Filmi, Oscarlı Yönetmenin Filmine Benziyor

Şener Şen'in uzun bir aradan sonra beyaz perdeye dönüş yaptığı Yol Ayrım'ı filmi ile Oscarlı yönetmen Gore Verbinski'nin 2016 yapımı filmi arasında benzer sahneler var.

19.12.2017 14:21  Güncelleme: 14:23

Şener Şen'in 10 kasım'da vizyona giren son filmi Yol Ayrımı ile Oscarlı yönetmen Gore Verbinski'nin 2016 yapımı 'A Cure for Wellness' filmi arasındaki benzerlikler dikkat çekiyor.

GİŞEDE BEKLENEN BAŞARIYI YAKALAYAMADI

Büyük umutlarla vizyona giren, ancak gişede beklenen başarıyı yakalayamayan Yol Ayrımı filmiyle ilgili yapılan bir analiz, yönetmen Yavuz Turgul'un canını sıkacağa benziyor.

DİKKAT ÇEKEN BENZERLİKLER

Usta oyuncu Şener Şen'in uzun bir aradan sonra beyaz perdeye dönüş yaptığı filmle, Oscar'lı yönetmen Gore Verbinski'nin 'A Cure for Wellness' filmi arasında dikkat çeken benzerlikler var. Öyle ki Yol Ayrım'ı filmindeki ilk şirket toplantısından, babasının hayatına kast edilmiş bir şirkette yükselen yönetici karakterine kadar her şey neredeyse aynı...


BİSİKLET SAHNESİ DE AYNI

Filmin sonundaki bisitlet sahnesi de yine dikkat çeken bir başka benzerlik olarak göze çarpıyor. Şimdi herkes aynı soruyu soruyor: Bu benzerlikler tesadüf mü?

Gözler şimdi Yavuz Turgul'un yapacağı açıklamada...


Şener Şen\'in Yol Ayrım\'ı Filmi, Oscarlı Yönetmenin Filmine Benziyor

Son Dakika Magazin Şener Şen'in Yol Ayrım'ı Filmi, Oscarlı Yönetmenin Filmine Benziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement