Sertab Erener Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Magazin

Sertab Erener Gözyaşlarına Boğuldu

18 yıllık ilişkisi sona eren Erener, gittiği restoranda müşteriler hep bir ağızdan 'Aldırma Deli Gönlüm' şarkısını söyledi. Duygulanan şarkıcı, gözyaşlarına boğuldu.

11.11.2014 16:16  Güncelleme: 17:04

Demir Demirkan'la 18 yıllık ilişkisi sona eren Sertab Erener, arkadaşlarıyla gittiği restoranda beklemediği bir olay yaşadı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Mekândaki müşteriler, hep bir ağızdan Erener'in "Aldırma Deli Gönlüm" şarkısını söyledi. Duygulanan şarkıcı, gözyaşlarına boğuldu.

SIK SIK DIŞARI ÇIKIYOR

18 yıllık sevgilisi Demir Demirkan'dan kısa süre önce ayrılan ve Demirkan'ın ilişkileri hakkında konuşmaması için mahkemeye başvuran Sertab Erener, sıkıntılı günleri atlatabilmek için son dönemde sık sık dışarı çıkıyor. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz akşam da arkadaşlarıyla Taksim'de bri restoranta gitti.

MÜŞTERİLER HEP BİR AĞIZDAN ŞARKI SÖYLEDİ

İşletme yetkilileri, yemek sırasında Erener'in "Aldırma Deli Gönlüm" şarkısını çaldı. Erener, asıl sürprizi ise şarkı bittiğinde yaşadı. Mekândaki müşteriler, ünlü sanatçıya bakarak şarkının "Aldırma deli gönlüm, giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver" bölümünü söylemeye başladı. Sevenlerinden gördüğü bu destek karşısında duygulanan ünlü şarkıcı, gözyaşlarına engel olamadı.


Sertab Erener Gözyaşlarına Boğuldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sertab Erener Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • oğuzhan: millet kafayı yemiş herhalde. . . . hiç işiniz gücünüz yokmu sizin . . . . . . . 19 3 Yanıtla
  • hülya: bakışları güven vermiyordu zaten sana yakışmıyordu İNŞALLAH karşına değerini bilecek onu tez zamanda unutturacak biri çıkar çivi çiviyi söker miş aldırma :) 11 4 Yanıtla
  • ali: Almanci ve sikeci fener rumuzlu zaatlar ne kelle kesenin ne dört kadinla 13 yasinda nikahlananin islamla ne alakasi var kimliğinde her yazan ya da ben muslumanim diyen mi müslüman acin kurani okuyun biraz zinayida hoş göstermeye kalkmayin küfre girersiniz kotu ornek hicbir zaman ornek değildir bunu unutmayin saygilar... 9 2 Yanıtla
  • TOTEMİN GÜCÜNE İNANIRIM BEN.:)))): aşmış bunlar, evlilk falan hikaye, alışkanlıklarını unutmaları vakit alıcaktır, canları yanıcak elbet . . 2 2 Yanıtla

Advertisement