"Sevgilim Var Saklamıyorum" - Son Dakika
Magazin

"Sevgilim Var Saklamıyorum"

"Sevgilim Var Saklamıyorum"

Televizyon dizilerinin sevilen ismi Nur Fettahoğlu, aşk hayatıyla ilgili konuştu.

08.04.2013 08:03  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Televizyon dizilerinin sevilen ismi Nur Fettahoğlu, aşk hayatıyla ilgili konuştu:

Şu anda hayatımda biri var. Ben erkek arkadaşım olduğunda bunu saklamıyorum zaten. Başka başka kişilerle yazılmaya biraz tepkiliyim sadece. 10 yıllık kuaförümle birlikte ilişki yaşadığım bile yazıldı!

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Mahidevran Sultan' karakteriyle ekrana gelen Nur Fettahoğlu; son dönemin en popüler isimlerinden biri... Bir süredir özel hayatıyla da gündemde olan ünlü oyuncu; ALL dergisinden Ece Bildiren'e konuştu...

'Aşk-ı Memnu' da, 'Muhteşem Yüzyıl' da uzun süren diziler oldu. Aynı insanı oynamaktan sıkıldığınız olmuyor mu?

'Muhteşem Yüzyıl'ın çalışma ortamını çok seviyorum. O yüzden hiç sıkılmıyorum. Aynı şeyleri tekrarlamak, bir oyuncuyu köreltir. Bu beni biraz üzüyor ama ilerleyen bölümlerde güzel gelişmeler olacağı için hevesle bekliyorum.

Çok sevgi dolu, sıcak, neşeli birisiniz ama oynadığınız dizilerde yönetmenler sizi hep içe dönük, karanlık karakterlere yakıştırıyor sanki.

Beni en çok heyecanlandıranlar; iniş çıkışları olan, duygu yoğunluğu yaşayan karakterler... Birisi çok naifti, birisi çok kırılgandı, birisi de yıkılmış bir kadındı. Hepimizin içinde değişik kadınlar var. Bir rolü sahiplenirken içimdeki kadınlara başvuruyorum.

DEFİLE İZLEMEYİ SEVERİM

Erkek arkadaşınız var mı diye sorabiliyor muyum?

Tabii. Ben erkek arkadaşım olduğunda saklamıyorum zaten. Başka başka kişilerle yazılmaya biraz tepkiliyim sadece. Birçok kişiyle yazıldım. 10 senelik kuaförümden setteki oyuncu arkadaşıma kadar... Bunlardan rahatsız oluyorum. Hayatımda biri var şu anda.

Modayı takip eder misiniz?

Öncelikle arkadaşlarımı takip ederim. Arkadaşlarımın güzel işler çıkardığını görmek, bana ayrı bir haz veriyor. İkinci olarak; ben de moda okuduğum için defile izlemekten keyif alıyorum.

Sizin defilenizi de izler miyiz bir gün?

İleride belki olabilir ama şu anda değil. Hep "Dönem dizisinde oynamak istiyorum"diyordum, o oldu. Şimdi "Dönem kostümü yapmak istiyorum" diyorum. Umarım o da olur.

Ağırlıklı olarak hangi dönemlere ilginiz var?

Her dönem olabilir. Mesela 'Anna Karenina' gibi bir filmin kostümlerini yapmak isterdim. Çok güzel bir şölen vardı. Eski, nostaljik ve romantik olan tüm kostümleri hayranlıkla izliyorum.

Giyer misiniz peki? Gardırobunuzda tüylü şapkalar, eski broşlar var mıdır?

Evet, var. Eski broşları sade bir elbise üzerinde ya da gömlekte; eski tip şapkaları da genellikle romantik elbiseyi tamamlamak için kullanırım.

Nasıl bir gardırobunuz var? Sizin olduğunu bilmeden gardırobunuza baksak, kime ait olduğunu düşünürüz?

Benim krem rengi tutkum olduğunu bilen herkes, o gardırobun bana ait olduğunu hemen anlar. Alışverişe çıktığım zaman dolabımda benzerleri olsa da elim hep krem rengi kıyafetlere gider. Birkaç renkli elbisem de var. Onlar da bana enerji veriyor. Kışın genelde jean ve üstüne rahat bir parça giyerim, yazın ise tek parça elbiselerle günümü geçiriyorum.

LÜKS TAKINTIM YOK

Nerelerden alışveriş yapıyorsunuz?

Her yerden alışveriş yapabilirim ama genelde çok kısa zamanda birkaç çeşit ürün bulmam gerektiği için Beymen gibi büyük mağazalara gidiyorum. Orada çalışanlar bana hep yardımcı olur, sevebileceğim parçaları gösterirler.

Alışverişte genellikle yardım mı alırsınız?

Yok, her zaman değil. Daha çok özel bir geceye gidileceği zaman, oradaki stil danışmanlarının yönlendirmesine başvuruyorum. Onların gözüne çok güvenirim. Ama yanlış anlamayın; sürekli Beymen'den giyinen bir insan değilim. Sokakta gezip alışveriş yapacak vakit ve fırsatım olsa, zaten önüme çıkan her mağazadan alışveriş yapabilirim. Marka ya da lüks takıntım hiç yoktur.

Kendinizle ilgili detayları siz de Instagram ya da Twitter üzerinden paylaşıyor musunuz?

Instagram ve Twitter kullanmıyorum. Hiç bulaşmak istemiyorum sosyal medyaya. Sanal ortamda çok çirkin saldırılar olabiliyor. Cevap verdiğinde konu çok çirkin bir şekilde uzuyor. En temizi uzak durmak.

DELİ BİR KADINI OYNAMAK İSTERİM

Farklı roller oynamak isterim. Saçlarımı kısacık kestirdiğim ya da kilo almak zorunda kaldığım, değişim içeren roller canlandırmak çok isterim mesela. Çok ciddi psikolojik sorunları olan deli bir kadını oynamak çok isterim. 'Gişe Memuru' filminin senaryosunu ilk okuduğumda, 'Keşke erkek olsaydım da 'Kenan' rolünü oynayabilseydim' demiştim. Onun daha da ağırını oynamak istiyorum. Galiba içimdeki deli dışarı çıkmak istiyor. Bugüne kadar hep hanım hanımcık karakterler oynadım, şimdi içimden birazcık da erkeksi karakterleri çıkartmak istiyorum."

ÇELLO VE PİYANO ÇALMAYA BAŞLADIM

Ne tür müzik dinliyorsunuz?

Her türlü müzik dinliyorum. Elektronik müzik de dinliyorum, rock da. Arabamda Sting'in albümünü de bulabilirsiniz, Mor ve Ötesi'nin son albümünü de... Bu ara sürekli onu dinliyorum.

Çellonuz varmış galiba; çalıyor musunuz?

Evet, çellom var; şimdi bir de piyanom oldu. Çalmaya çalışıyorum ikisini de. Piyanoyu biraz daha iyi çalabiliyorum. Boş vaktim oldukça çalışıyorum. Çok seviyorum, müzik beni doyuruyor.

Başka neler yapıyorsunuz boş vakitlerde?

Yoga yapıyorum, masaja gidiyorum, bol bol film izliyorum. Dinlenme zamanlarımı gerçekten dinlenmeye adıyorum. Yorulmadan sakin bir gün geçirmeye çalışıyorum.

ST. TROPEZ'DE TATİL YAPACAĞIM

Yaz için plan yaptınız mı? Nerelere gitmek istiyorsunuz?

Plan değil ama hayallerim var. Yurt dışında bir yaz tatili yapmak istiyorum. St. Tropez olabilir mesela.

Cildinizde en ufak bir kusur bile görünmüyor. Güneşle aranız nasıl?

Saklanmıyorum ama güçlü koruyucular kullanıyorum. Günlük hayatımda neredeyse hiç makyaj yapmıyorum. Fondötenim bile yoktur. Dermologica'nın hafif renk veren koruyucu kremini fondöten niyetine kullanıyorum.

Yüzünüzde hiç estetik operasyon var mı?

Yok. Bir tek güneş lekesi vakası yaşayıp leke tedavisi olmuştum.

GÖZLERİ IŞILDAYAN ERKEK BENİ ÇEKER

Yalnız kalamayan kadınlardan mısınız?

Hayır, kesinlikle onlardan biri değilim. Bence yalnızlık güzel bir şey. Yalnızken birçok şeyi idrak edersiniz, doğru yolu bulursunuz. Yalnızken kendi içinize daha iyi yolculuk yaparsınız. Ruhunuz sizi doğru olana yönlendirir. O yüzden yalnız olduğum zamanları çok seviyorum. Özellikle hayatımla ilgili önemli kararlar vermeden önce yalnız kalmayı tercih ederim.

Nedir sizi bir erkeğe çeken şeyler? Nelere dikkat edersiniz?

Gözdeki ışıltı ve dürüst olduğunu hissetmem, güzel sohbet edebilmem en önemlisi. Sohbet ederken başka bir şey düşünemem.

STRES ATMAK İÇİN ARABADA BAĞIRIRIM

Erkeksi taraflarınız var mı?

Olmaz mı! Yakın çevrem şahit oluyor daha çok. İşini başkasına yaptırmayan, erkek işlerini bile kendi kendime halletmeye çalışan, sevdiklerimin hakkını savunan ve haksızlığın her türlüsüyle savaşan korumacı bir yapım var. Zaten en çileden çıktığım konu, hak yenmesidir. Haksızlığa dayanamadığımı söyleyebilirim.

Çileden çıktığınızda ne yapıyorsunuz? Bağırıyor musunuz?

Hayır tabii ki. Sadece stres atmak ve rahatlamak için arabada şarkı söylerken bağırabiliyorum.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Sevgilim Var Saklamıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement