Sosyeteyi Sarsan Boşanma Davasının Perde Arkası - Son Dakika
Magazin

Sosyeteyi Sarsan Boşanma Davasının Perde Arkası

Sosyeteyi Sarsan Boşanma Davasının Perde Arkası

Eşi Kemal Gülman'a boşanma davası açarak 200 milyon TL tazminat isteyen Feryal Gülman'ın, 50 milyon TL'lik Gülman Yalısı'nı da üzerine geçirdiği ortaya çıktı.

25.07.2013 11:20

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Feryal Gülman, 21 yıllık eşi Kemal Gülman'a önceki gün boşanma davası açtı. Eşinin kendisini 22 yaşındaki T.B ile aldattığını öne süren Gülman, 200 milyon TL maddi ve manevi tazminat talebinde bulundu. Oğlu Aslan Kemal ve kendisi için toplam 225 bin TL aylık nafaka isteyen Feryal Gülman mal tasviyesi davası da açtı.

ŞOKE OLDU

Vatan'ın haberine göre, iş adamı Kemal Gülman ise eşinin peş peşe açtığı davalarla adeta şoke oldu. Feryal Gülman'ın boşanma kararından davanın açıldığı gün haberdar olan ünlü iş adamının yakınlarına "Bana bunu nasıl yapar" diye dert yandığı öğrenildi.

YALIYI ÜZERİNE GEÇİRDİ

Evliliği süresince eşinin her istediğini yapan Kemal Gülman'ın Bebek'te yıllardır oturdukları Gülman Yalısı'nı da Feryal Gülman'a verdiği ortaya çıktı. Tapudaki isim değişikliği birkaç yıl önce gerçekleşti. İç dekorasyonuyla birebir ilgilendiği evin tapusunu üzerine alan Feryal Gülman bu isteğinin gerçekleşmesiyle çok mutlu oldu. Kemal Gülman'ın 1978'de satın aldığı, şimdiki değeri yaklaşık 50 milyon TL olan tarihi yalının duvarlarında Osman Hamdi, Mahmut Cuda gibi önemli ressamların eserleri yer alıyor. Feryal Gülman ise bu konuyla ilgili "O yalı benim üzerime 6 yıl önce geçti; belki de daha eski. Evraklar kasamda duruyor" dedi.

KEMAL GÜLMAN'A EVDEN UZAKLAŞTIRMA KARARI

Feryal Gülman'ın eşi Kemal Gülman'a aile konutuna yaklaşmaması için uzaklaştırma kararı çıkardığı öne sürüldü. Bu konuyla ilgili Feryal Gülman "Boşanma davası açtıktan sonra böyle bir karar çıktı. Biliyorsunuz kadınları koruma kanunu var. Zaten Kemal Bey kaba kuvvet kullanacak bir adam değil" dedi.

BOŞANMA KARARINI GAZETEN ÖĞRENDİ

Feryal Gülman sözlerine şöyle devam etti: "Kemal şokta, geri dönmek istiyor. Araya barışmak için sürekli aracılar sokuyor. Ama asla dönüşü yok. Çünkü ona ilk günden böyle bir şeyi kabul etmeyeceğimi söylemiştim. İnanır mısınız aldatıldığımı ilk hissettiğimde boşanma kararı almamıştım. Ne zamanki gözümün önünde o kızla sohbetlere başladı, dayanamadım. Kemal boşanma kararımı basın mensuplarıyla aynı anda öğrendi. Lemi'nin düğününü bekledim."

BİRLİKTE SON POZ

Kemal Gülman eşi Feryal Gülman'la oğlu Lemi Gülman'ın geçen pazarki düğününde yer aldı. Yan yana son pozlarını da bu düğünde verdiler.

EVLENDİĞİNDE 25 YAŞINDAYDI

Kemal Gülman Viv Gülman'la evliyken 1991'de Feryal Gülman'la tanıştı. Evliliğini bitirerek Feryal Gülman'la nikah masasına oturdu. "Memurdu, prenses oldu" haberleriyle gündeme gelen evlilik gerçekleştiğinde Feryal Gülman 25, Kemal Gülman ise 57 yaşındaydı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sosyeteyi Sarsan Boşanma Davasının Perde Arkası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement