Başarılı oyuncu Cansu Fırıncı, Yalı Çapkını dizisine veda etti - Son Dakika
Magazin

Başarılı oyuncu Cansu Fırıncı, Yalı Çapkını dizisine veda etti

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde rol alan başarılı oyuncu Cansu Fırıncı, kadrodan ayrıldı. Sosyal medya hesabından veda paylaşımı yapan oyuncu, "Yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık" ifadelerini kullandı.

01.12.2022 07:43  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi kısa sürede ekranların en sevilen yapımları arasında yer almayı başardı. Her bölümü ilgiyle izlenen dizide beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

"KARAKTERİ SONLANDIRMA KARARI ALDIK"

Yalı Çapkını'nda İbrahim karakterini canlandıran Cansu Fırıncı, kadrodan ayrılma kararı aldı. Instagram hesabından bir paylaşım yaparak yapım şirketiyle anlaşmaya vardıklarını söyleyen oyuncu, "Yalı Çapkını'nda canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin reytingi bol, sezonları uzun olsun. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde görüşmek üzere" dedi.

Oyuncu Cansu Fırıncı, Yalı Çapkını dizisinden ayrıldı

CANSU FIRINCI KİMDİR?

16 Mart 1982 yılında dünyaya gelen Cansu Fırıncı, Ege Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2011 senesinde Urfalıyam Ezelden dizisi ile yaşayan Cansı Fırıncı, daha sonra Kırgın Çiçekler, Yolculuk, Can Tertip, Kanlı Postal, Kızlarım İçin, Düş Kırgınları, Üç Harfliler 2: Hablis ve Mehmetçik Kutlu Zafer, Hizmetçiler gibi projelerde yer aldı.

Oyuncu Cansu Fırıncı, Yalı Çapkını dizisinden ayrıldı
Başarılı oyuncu Cansu Fırıncı, Yalı Çapkını dizisine veda etti

Son Dakika Magazin Başarılı oyuncu Cansu Fırıncı, Yalı Çapkını dizisine veda etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement