Survivor 2016'nın Birincisi Atakan Oldu - Son Dakika
Magazin

Survivor 2016'nın Birincisi Atakan Oldu

Survivor 2016 beş ay süren maratonun ardından son buldu. Finalde Serkay'la karşı karşıya gelen Atakan, gelen SMS oylarıyla birinci oldu.

01.07.2016 00:32  Güncelleme: 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Survivor, 5 ay süren heyecan dolu bir sezonu bu akşam ki final gecesiyle geride bıraktı. Şampiyonluk için final koltuğunda Serkay ve Atakan yarıştı. Gelen SMS oyları sonucuna göre Atakan Survivor 2016'nın şampiyonu oldu.

SMS OYLARI ŞAMPİYONU BELİRLEDİ

Survivor 2016 bu sezon adından söz ettiren yarışmalardan biriydi. Survivor'da kim şampiyon oldu sorusu merakla cevap bekliyordu ve SMS oyları şampiyonu belirledi.

YENİ PROGRAMIN FORMATI BELLİ OLDU

Survivor'da Serkay ve Atakan final koltuğunda şampiyonluk için yarıştı. Tüm bunlar yaşanırken, Acun Ilıcalı yeni programının formatını da açıkladı. Survivor'ın bir daha ki sezonunda yarışacak 1 kadın ve 1 erkek yarışmacı bu yarışmayı kazanan isimlerden olacak.

SURVIVOR'DA YARI FİNALDE NELER OLDU?

Survivor yarı finalinde acı haber yarışmacıları şoke etti.. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan canlı bomba saldırısı sonrası gelen acı haberle, Acun Ilıcalı finalisti açıkladıktan sonra programı erken bitirdi.Survivor'da Atakan ve Damla yarı final akşamında SMS oylarının sonuçlarını beklerken, Acun Ilıcalı kısa bir açıklama yaparak oylamayı yarıda kesti ve sonucu açıklayıp programı sonlandırdı.Acun Ilıcalı İstanbul'da yaşanan patlama sonrasında şu açıklamaları yaptı:"Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgi ile kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, biz de reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz" dedi.

Survivor 2016\'nın Birincisi Atakan Oldu

Son Dakika Magazin Survivor 2016'nın Birincisi Atakan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • 08 art: NİHAYET BİR EDEPSİZLİKLE DOLU PROGRAM DAHA BİTTİ İNŞALLAH TEKRARI NASİP OLMAZ 41 5 Yanıtla
  • Gulten buber: Atakan kazanamasaydi tv8 i silecektim 38 8 Yanıtla
  • Zıpkın cı : zaten atakan haketmisti tevrikler 26 9 Yanıtla
  • Turkiye: Hak etti 21 5 Yanıtla
  • BAS GİT LAN: KIVIRMANIN HİÇ MANASI YOK ACUN,,SERKAY GERÇEK ŞAMPİYON 11 14 Yanıtla
  • Atlantis@: Hayret la ilk defa hak eden kazandı. 18 4 Yanıtla
  • uşak : acun helal sana bilek zoruyla kazanan serkayın elinden aldın ödülü bence etik değil 8 13 Yanıtla
  • lütfü: SERKAY ERMENİ DİYE DUYDUM O YÜZDEN ATAKANA OY ATTIM KONTUR GİTTİ 11 9 Yanıtla
  • Kurden Kırsehire: Nagihan Karaderenin hakkıydı. 1 19 Yanıtla
  • anlamsız: dünyanın en gereksiz programı, dünyanın en gereksiz tv kanalı ve dünyanın ne gereksiz yapımcısı sayın Acun... koyu gibi izletti kendini. bu programa harcanan zamana ne kadar yazık. hayatımız bu kadar ucuz mu ki her akşam ömrümüzün saatlerini harcıyoruz... çok yazık çok! 10 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement