Survivor'a veda eden Hanzade Ofluoğlu hastalığıyla ilgili konuştu - Son Dakika
Magazin

Survivor'a veda eden Hanzade Ofluoğlu hastalığıyla ilgili konuştu

Survivor'a veda eden Hanzade Ofluoğlu hastalığıyla ilgili konuştu

Hanzade Ofluoğlu, Survivor 2021'e veda eden isim oldu. Ofluoğlu, konseyde hastalığıyla ilgili duygusal bir konuşma yaptı

14.04.2021 12:00  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Bir dönem obsesif kompülsif bozukluk ile mücadele ettim" diyerek sözlerine başlayan yarışmacı Acun Medya'da çalıştığı dönem defalarca ellerini yıkadığını ve günde bir kaç kez banyo yaptığını söylerken gözyaşlarını tutamadı. Adaya veda eden Hanzade, tedavi ile iyileştiğini ve o günlerde bu günlere gelerek temizliğin hiç olmadığı Survivor'da mücadele edebildiğini söyledi.

Survivor'a veda eden Hanzade Ofluoğlu hastalığıyla ilgili konuştu

Televizyon ekranlarında popüler olan Masumlar Apartmanı dizisine de gönderme yapan Hanzade, oyuncu Ezgi Mola'nın canlandırdığı karakterin bir zamanlar aynısı olduğunu söyledi.

Survivor'a veda eden Hanzade Ofluoğlu hastalığıyla ilgili konuştu

SURVİVOR HANZADE OFLUOĞLU KİMDİR?

Hanzade Ofluoğlu, 1988 yılında İzmir'de doğdu. 32 yaşında olan Hanzade Durmuş Ofluoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. 17 yaşında Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni kazanan Hanzade Ofluoğlu'nun İstanbul seyahati ve başarılarla dolu kariyeri başlamış oldu.

Survivor'a veda eden Hanzade Ofluoğlu hastalığıyla ilgili konuştu

HANZADE OFLUOĞLU'NUN MESLEĞİ?

Var mısın Yok musun ? adlı yarışmada tüm Türkiye onu tanıdı. Yarışmanın sonlarına doğru Acun Ilıcalı'nın teklifi ile Acun Medya bünyesinde çalışmaya başladı. 2010 yılında Acun Medya tarafından hazırlanan "Yok Böyle Dans" programı sunuculuğu yaptı. Survivor yarışmaların sunuculuğu yaptı. O Ses Türkiye programında görev aldı.

Survivor dahil birçok programın sunuculuğunu yapan Hanzade Ofluoğlu, 5 yıl boyunca bu görevi yaptıktan sonra spora yöneldiğini belirtiyor. Sonrasında sporun hayatında büyük bir yer tuttuğunu açıklayan Hanzade Ofluoğlu, 3 yıldır takım sporu olarak flagfootball oynuyor.

Survivor'a veda eden Hanzade Ofluoğlu hastalığıyla ilgili konuştu

SURVİVOR HANZADE EVLİ Mİ?

Survivor Hanzade, üniversite yıllarında tanıştığı Saygun Ofluoğlu ile 2010 yılında evlenmiştir. Hanzade Ofluoğlu ve Saygun Ofluoğlu 10 yılı aşkın süredir evlidir.

SURVİVOR HANZADE'NİN GEÇİRDİĞİ HASTALIK NEDİR?

Survivor 2021'de Gönüllüler takımından mücadele eden Hanzade Ofluoğlu, bir dönem geçirdiği Obsesif-kompulsif bozukluk hastalığı ile mücadele ettiğini ve 2,5 yılda normale dönebildiğini yarışmada anlatmıştı.

Obsesif-kompulsif bozukluk (OKB), bir anksiyete (endişe) bozukluğudur. OKB kişinin istemediği ve tekrarlanan düşünceler, hisler, fikirler, takıntılar veya bir davranışı yapmaya doğru sürülmek. Sıklıkla kişi, obsesif (saplantılı) düşüncelerinden kurtulmak için bir kompulsif (zorlayıcı) davranışı uygulamak durumundadır. Ancak bu sadece geçici bir ferahlık sağlamaktadır. obsesif (saplantılı) ritüelleri yapmamak anksiyete (endişe)'yi yükseltebilir.

Belirtiler: Bir şeyleri tekrar tekrar kontrol etme, belirli rutinleri tekrar tekrar yapma dürtüsü hissetmek, tekrar tekrar belirli istenmeyen düşüncelere sahip olmak ve zihinden uzaklaştıramamak

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Survivor'a veda eden Hanzade Ofluoğlu hastalığıyla ilgili konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fatma: Anca yarışmadan yarışmaya kosuyosun yüreğin beynin yetiyosa Türkiye ekonomisine bu katkıda bulun 0 0 Yanıtla

Advertisement