Siyasi Kimliği Göze Battı, Tuba Ünsal'ı Zenginler Kulübüne Almadılar! - Son Dakika
Magazin

Siyasi Kimliği Göze Battı, Tuba Ünsal'ı Zenginler Kulübüne Almadılar!

Ünlüler, 'Dünya Zenginler Kulübü' olan Soho House'un İstanbul şubesi için sıraya girdi. Ünsal, "Siyasi kimliğinizden dolayı sizi alamıyoruz" cevabı alınca isyan etti.

18.11.2014 11:39  Güncelleme: 17:03

Ünlüler "Dünya Zenginler Kulübü" olan Soho House'un İstanbul'daki şubesi için sıraya girdi. Oyuncu Tuba Ünsal da üye olmak istedi. Ancak red cevabı alınca isyan etti.

"SİYASİ KİMLİĞİNİZDEN DOLAYI SİZİ ALAMIYORUZ"

Ünsal, önceki gün Twitter sayfasına şunları yazdı, "İnsanlara komite için teklif götürüp, bütün kontaklarını alıp sonra 'Siyasi kimliğinizden dolayı sizi alamıyoruz' diyen Soho House, bravo size... Milyarlarca lira öde üyeliğe. İçeride bak bakalım kimler var?" Bu arada yıllık üyeliğinin 1400 sterlin (yaklaşık 5 bin TL) olduğu Soho House'lara Malkoç Süalp ve eşi Bade İşçil Süalp, Hacı Sabancı, Selin İmer gibi isimlerin üye olduğu biliniyor.

NASIL ÜYE OLUNUR?

Kulübe her zengin olan üye olamıyor. Medya, reklamcılık, sinema gibi kreatif sektörlerde çalışıp başarılara ulaşmak şart. En az iki üye tarafından referans olarak gösterilmeniz gerekiyor. Komite, üyelerin özel yaşamını takip ediyor. Basında olumsuz haberlerle yer alan, adı sık sık skandallara karışan kişilerin üyelikleri iptal ediliyor.


Siyasi Kimliği Göze Battı, Tuba Ünsal\'ı Zenginler Kulübüne Almadılar!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Siyasi Kimliği Göze Battı, Tuba Ünsal'ı Zenginler Kulübüne Almadılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • MUSTAFA URFA: millet birbirine girmiş. Ülkeyi parçalamaya çalışıyorlar. Bizim tahtasızların uğraştıkları şeylere bakın hele. Sizi gidi gösteriş budalası acınası yaratıklar! 34 0 Yanıtla
  • yasin: TUBA ÜNSAL IN SİYASİ KİMLİĞİ NEYMİS ANLAMADIM 27 1 Yanıtla
  • BEYTUSSEBAP: TAMAM TAMAM BU KIZ VIZONTELE TUGBA DA OYNADIYA 16 4 Yanıtla
  • BATTAL: mason kulübü desene medyacı reklamcı santcı onların istediği mesajları halka ulaştıracak kesim arıyorlar 19 0 Yanıtla

Advertisement